Pastor Lazăr Gog – Sunt surprins

Pastor Lazar Gog – Sunt surprins

Matei 9:27-31

27 Când a plecat de acolo, s-au luat după Isus doi orbi, care strigau şi ziceau: „Ai milă de noi, Fiul lui David!” 28 După ce a intrat în casă, orbii au venit la El. Şi Isus le-a zis: „Credeţi că pot face lucrul acesta?” „Da, Doamne”, I-au răspuns ei.29 Atunci S-a atins de ochii lor şi a zis: „Facă-vi-se după credinţa voastră!” 30 Şi li s-au deschis ochii. Isus le-a poruncit cu tot dinadinsul şi le-a zis: „Vedeţi să nu ştie nimeni”. 31 Dar ei, cum au ieşit, au răspândit vestea despre El în tot ţinutul acela.

Ca de obicei, cum marturiseam de multe ori la amvonul acestei biserici, nu incetez sa ma uimesc de Cuvantul Domnului, de intelepciunea acestui Cuvant si de puterea care este in Cuvantul lui Dumnezeu. Iata si de data aceasta, doi orbi care erau in zona in care se gasea Isus Hristos Fiul lui Dumnezeu- om si Dumnezeu, in acea perioada de timp. Si orbii acestia, se vede ca au fost invatati de catre prietenii lor, de catre familii probabil, sa inteleaga si sa creada ca Mesia a sosit deja, ca sub aripile Lui (vorbim figurativ), ca in puterea Lui este vindecare divina, este izbavire de sub orice neputinta  umana care a venit in lumea noastra prin pacat. Si deci, si ei pot sa se apropie de Domnul, pot sa strige dupa ajutorul lui Dumnezeu si Dumnezeu prin Domnul nostr Isus Hristos sa le ofere acest ajutor al vindecarii, in cazul de fata. Al redarii vederii.

Eu cred in minunile lui Dumnezeu. Cred in puterea lui Dumnezeu. Cred in puterea Domnului nostru Isus Hristos- Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat. In viata mea personala am experimentat puterea Lui, atingerea Lui, mila Lui in casa mea. Si de aceea, nu ma sfiesc sa marturisesc ca Isus Hristos este Domnul. Este Dumnezeu adevarat. Este bucuria noastra. Este mantuirea noastra. Este puterea noastra.

Nu este asa ca deseori in viata suntem surprinsi de lucruri, de evenimente, de  intamplari, de atitudini, de luari de pozitii la care nu ne asteptam. Suntem surprinsi. Realitatea este ca traim intr-o lume care spune raului bine si binelui rau. Aceasta atitudine despre viata, despre intimitatea in familie, pervertirea aceasta care este homosexualismul nu este ceva nou in istoria lumii. Fenomenul acesta a persistat de-a lungul timpului pentru ca este un fapt adus in lumea noastra, poate asta o sa va surprinda. Homosexualismul este o inventie demonica, Satanica, printre oameni. Cel rau a adus pacatul acesta. Uitati-va in Epistola lui Iuda si veti vedea acolo ca lucrul acesta este adevarat. Aceasta pervertire a venit de la cel rau, de la diavolul. Si avem suprize chiar si in Vechiul Testament, uitati-va, cine s-a putut gandi vreodata? Eu nu m-am putut gandi. De ex. pe vremea imparatului Iosia a lui Iuda, spre sfarsitul regatului lui Iuda, inainte de-a fi dus in robia babiloniana. Iosia a luat masuri de reabilitate spirituala pentru regatul lui Iuda. Si auziti ce masura a luat. Si daca aceasta nu va surprinde, insemneaza ca e ceva rau cu gandirea dvs. sau a mea, a noastra.

2 Imparati 23:7 – A dărâmat casele sodomiţilor care erau în Casa Domnului şi unde femeile împleteau corturi pentru Astarteea.

Deci, erau in interiorul Templului. V-ati putut gandi la asa ceva? In biserica, sa avem sali desemnate pentru asa ceva? Pentru ca asa cere corectitudinea politica? Doamne Isuse, ai mila de noi si ai mila de lumea in care traim. Deci nu este ceva nou. A fost pe vremuri. A fost in antichitate inclusiv in Casa lui Dumnezeu, in perimetru Casei lui Dumnezeu. Acolo erau mai multe sali, inainte de locul Preasfant, la intrare, in fata acestor doua locuri din Templu, erau mai multe camarute facute pentru preoti si iata ca au desemnat din camarutele acestea pentru un pacat atat de grosolan.

Si atunci, trebuie sa intelegem, suntem surprinsi de multe ori. Suntem surprinsi de oameni care iau hotarari care nu sunt in legea lui Dumnezeu- vorbim de oameni ai lui Dumnezeu. Suntem surprinsi de pastori influenti cu biserici  care auzim ca au facut urmatoarea decizie, urmatoarea hotarare in consiliul lor, care este contrara Cuvantului lui Dumnezeu. Este lumea in care traim. Si de aceea, intr-o lume pacatoasa, mai ales pentru noi, intr-o lume in care suntem tot mai aproape de venirea Domnului Isus Hristos, trebuie sa fim foarte vegheatori pentru ca lucrurile se precipita. Cel rau stie ca are putina putere, putin timp si de aceea cauta sa influenteze intr-un rau si mai mare, ultimul rau care poate sa-l faca.

In istoria noastra suntem surprinsi de doi orbi… (din primele 10 minute, mai sunt aprox 30 de minute din mesaj)

 

2 comentarii (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    ian. 15, 2018 @ 00:12:34

    A republicat asta pe Ciprian Barsan.

  2. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
    ian. 15, 2018 @ 10:21:43

    Oh, this pastor’s prophecy teachings are like a fresh breath of air! God bless you pastor Lazar, and grant you even more discernment to present us clear, articulated prophetical interpretations from the Bible. We need to hear them in these fast approaching days to the Second Coming of Jesus!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: