Vestea bună a lui Isus Hristos – Tawfiq & David

Cum poate un păcătos condamnat să fie adus într-o relație bună cu Dumnezeu? Există o singură cale, și aceasta este prin viața și moartea lui Isus Hristos. Aceasta este vestea cea bună de care are nevoie umanitatea păcătoasă. Doar Hristos satisface mânia lui Dumnezeu pe care o merităm și ne dă pacea cu Dumnezeu.

Vreau să vă vorbesc despre cel mai important lucru din toată existența. Această veste, pe care vreau să v-o dau, este cea mai importantă veste pe care o veți auzi vreodată în viața voastră. Este cea mai importantă problemă din lume, și anume: cum poate un om să fie împăcat cu Dumnezeu?

Probabil mulți dintre voi nici măcar nu v-ați gândit la acest lucru. Dar realitatea este că fiecare dintre noi ne aflăm în poziția de a fi sub mânia Dumnezeului Atotputernic. Problema este aceasta: că omul și Dumnezeu sunt în conflict unul cu celălalt. Tu. Domnule. Doamnă. Prietene. Există un conflict. Există un război, o luptă, iar tu ești în partea adversă Domnului Atotputernic. Poate spui, “Cum am ajuns aici? Asta e o veste pe care n-am mai auzit-o până acum.” Nu mă îndoiesc că nu ai mai auzit-o, dar asta nu o face în niciun fel să nu fie adevărată.

Dumnezeu este un Dumnezeu al dragostei, al milei, al harului, al compasiunii, dar este și un Dumnezeu al dreptății și al sfințeniei. Dumnezeu este sfânt, sfânt, sfânt. El este adevărat. Este atotputernic. Este perfect. Este bun. Este minunat. Și nimeni nu pune la îndoială acest lucru. Biblia este plină de exemple din Scripturi care vorbesc despre maiestatea Sa. Și mă gândesc la Isaia 6:1 care vorbește despre sfințenia Dumnezeului nostru. El este uimitor.

Acum, aceste lucruri sunt adevărate și noi spunem “amin” la toate, dar mai există încă un adevăr. Și acesta este că tu nu ești așa. Iar problema pe care noi toți o avem este că fiecare dintre noi, fiecare ființă umană care s-a născut vreodată, în afară de unul singur, în afară de Domnul Isus Hristos, nu este dreaptă. Noi nu suntem sfinți.

CONTINUARE aici – PDF: https://illbehonest.com/romana/vestea…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: