Actorul Jim Caviezel despre ceea ce este nevoie ca fiecare ființă umană să poată să se relateze cu adevărat la Cel Atotputernic – Trailer – „Pavel, Apostolul lui Hristos”

Actorul Jim Caviezel nu este străin narațiunii evanghelice, așa cum l-a portretizat pe Isus în filmul „Pasiunea lui Hristos” produs de Mel Gibson. Iar în aceste zile, Caviezel se pregătește din nou să discute despre credința sa creștină, în timp ce, de data aceasta  portretează (din) Evanghelia  dupa Luca, în următorul film de lung metraj „Pavel, Apostolul lui Hristos”, un film despre unul dintre cele mai transformative figuri ale creștinismului.

Într-un clip, care oferă o scurta privire la film, Caviezel oferă un adevăr simplu și totuși profund despre ceea ce este nevoie ca fiecare ființă umană să poată să se relateze cu adevărat la Cel Atotputernic.
„Pentru ca să fim văzuți mari în ochii lui Dumnezeu, noi trebuie să devenim foarte mici”, a spus el.

Uitați-vă la Caviezel vorbind despre credință – și mergeți în spatele scenei „Pavel, apostolul lui Hristos” de mai jos:

Paul, Apostle of Christ: The Heart of the Story

Așa cum a spus în prealabil Faithwire, „Pavel, Apostolul lui Hristos” este produs de Affirm Films, un brand creștin de la Sony Pictures și a fost filmat în Malta până la sfârșitul lunii septembrie 2017. „Drama inspirațională” se va concentra pe ultimele luni ale vieții lui Pavel – un eveniment  fascinant, luând în considerare impactul monumental al lui Pavel asupra credinței creștine.

Convertirea radicală a lui Pavel de la persecutorul vicios al creștinilor, la una dintre figurile centrale ale creștinismului timpuriu este una dintre cele mai captivante povestiri din textul biblic, iar apostolul a scris cel puțin 13 cărți din Noul Testament.
„In afară de Isus, nimeni nu a jucat un rol mai important în creșterea bisericii timpurii decât apostolul Pavel”, a declarat Bogus Peluso, vicepreședinte executiv al AFFIRM Films. „El a scris o porțiune vastă a Noului Testament și a călătorit mai mult de 10.000 de kilometri pe jos pentru a predica Evanghelia lui Isus Hristos”.
Filmul va fi lansat pe 28 martie 2018.

TRAILER:

ENGLISH

And these days Caviezel is once again gearing up to discuss his Christian faith, as he portrays Luke in the coming feature film, “Paul, Apostle of Christ,” a movie about one of Christianity’s most transformative figures.

“Next to Jesus, no one played a more central role in the growth of early church than the Apostle Paul,” Rich Peluso, executive-vice president of AFFIRM Films, said in a statement. “He wrote a vast swath of the New Testament and traveled more than 10,000 miles by foot to preach the Gospel of Jesus Christ.”
The movie will release on March 28, 2018

Read more – FAITHWIRE

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: