Mărturii puternice Oltenia – După 40 de ani de rugăciune Dumnezeu i-a adus mama la pocăință

– După 40 de ani de rugăciune, mama lui se întoarce la pocăință. Această mărturie vă va da speranță tuturor celor care vă rugați la Domnul pentru cei dragi de mulți ani și nu s-a întâmplat nimic.

După 36 de ani de rugăciuni, Dumnezeu ridică o casă de rugăciune în satul lui natal, iar după 40 de ani în care a stăruit înaintea Domnului pentru mama lui, ea a hotărât să-l urmeze pe Domnul. Acest om a întrebat pe Domnul” Doamne, văd că oamenii se roagă fiecare pentru cineva drag ca să-l aduci la pocăință, pentru mine cine s-a rugat de am am venit la pocăință, fiindcă eu nu am pe nimeni pocăit în neamul meu?” Iar Dumnezeu a trimis o femeie din America, din celălalt capăt al pământului, pe fosta proprietară a casei, pe care nu o văzuse nicioată, ca să-i transmită un mesaj din partea Domnului și să-i dea răspuns, spunându-i ca ea s-a rugat ca oricine va locui în acea casă să se întoarcă la Domnul și să se pocăiască.

Într-o casă de oameni credincioși, stâlpul casei, tatăl moare, și rămâne mama cu cei mici, care din alocație abea își permitea să le dea o felie de pâine pe zi. Într-o zi, mama nu mai avea bani nici de pâine și se hotărăște să meargă în piață, pentru a cumpăra făină, din care să facă pâine și să poată împărții copiilor în rații egale. Mergând în piață cu fata cea mică de 4 ani, aceasta primește în numele Domnului niște cireșe, de la un patron ne-credincios. Fetița i-a spus că se va ruga pentru el și pentru familia lui, iar cand a ajuns acasă, nu a lăsat pe nici-unul din copii să mănânce din cireșe până când nu s-au coborât pe genunchi să se roage pentru omul care îi dăduse cireșele și familia lui.

Când ajunge acasă la el, patronul ce dăduse fetiței cireșe, soția acestuia pe care o lăsase în pat paralizată, a găsit-o sănătoasă, făcând treabă în gospodărie. Soția, cum a intrat l-a întrebat:” Cui ai dat cireșe?” La care el a răspuns că unei fetițe, mirat că știe că a dat cireșe, și mirat de vindecarea ei miraculoasă. Femeia a povestit că o persoană îmbrăcată în alb (ntr: era un înger al Domnului) i-a arătat toată acțiunea cum bărbatul ei a dat cireșe acelei fetițe, și din clipa acea femeia a fost vindecată. Oamenii au pornit în căutarea acestei familii, și i-au găsit încă pe genunchi, rugâdu-se. Din acea clipă, ei le-au purtat grijă de toate nevoile lor. Dumenzeul nostru este bun și mare! ”Să* nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă** nu vom cădea de oboseală.” Galateni 6:9

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: