EUGENE – 55 de zile în GREVA FOAMEI – Domnul ISUS HRISTOS – ..am fost în temniţă şi aţi venit pe la Mine..

Anul trecut Frantz Frantzz un stimabil tanar de la biserica Peniel Londra a organizat Jerfa Necurmata cand a aflat despre drama lui Eugene Lukjanenko. Anul acesta cu atat mai mult este nevoie sa tinem si noi post prin rotatie si sa strigam cu post si rugaciune pentru dreptate inaintea Judecatorului Drept ca sa-i mustre si pe judecatorii nedrepti si astfel Cel Atotputernic sa aduca izbavirea lui Eugene si fiului sau din acest cosmar pe care il patimesc amandoi de mai bine de doi ani.
Cred ca nu ne-ar fi prea greu prin rotatie sa facem atata si noi pentru el daca el azi in 16.01.2018 e in a 54-a zi de greva.

Spre bucuria noastra, cineva care l-a vizitat ieri ne-a spus ca Eugene citeste necurmat in Biblia ruseasca pe care a primit-o de la moderatorul nostru Alex Demian. Sa ne rugam ca „Filip” sa ajunga si „carul” lui Eugene ca sa-l ajute sa inteleaga ce citeste. (Fapt.8:30)

Asteptam cu nerabdare toti sa primim aprobarea vizitei unui frate pastor care va zbura din Germania la el ca sa-i vorbeasca. Acest frate este evreu ca si Eugene, si vorbeste perfect limba rusa, limba prin care i-a mai vorbit de multe ori prin telefon.

Cei care nu stiti istoria acestui caz, aici mai jos aveti pe scurt sinteza cazului in petitie. Nu uitati pe langa multa si fierbinte rugaciune sa semnati si petitia. Avem nevoie si de ea sa o prezentam la ONU. (VEZI MAI JOS dupa urmatoarele 2 paragrafe) Textul este de la acest link:
https://www.facebook.com/groups/952061404912581/permalink/1514052032046846/
Haideti sa ne organizam pe zile ca sa stim unde ar ramane zile sau nopti neacoperite ca astfel sa putem sa formam un lant neintrerupt de jertfa. Deci semnati-va la ziua sau noaptea in care puteti strajui in rugaciune cu post pentru acest caz.

Cei mai multi nu putem merge la inchisoarea unde este Eugene Lukjanenko, dar dupa ce ii cititi aici cutremuratoarea poveste, va rog semnati petitia de sub textul acesta!

Adaugati-va grupului nostru ‘Pro Reintregirea Familiei’, aici – https://www.facebook.com/groups/952061404912581/

Aceasta este PETITIA lui Eugene Lukjanenko tradusa in limba romana si actualizata, care va cerem sa o semnati ca sa o prezentam la ONU:

Fiul lui Eugene are 15 ani si este cetatean olandez. In data de 9 aprilie 2015 el a fost luat cu forta din grija tatalui sau iubitor la ordinele servicului de protectie a copilului din UK – Medway Council, pe baza unor acuzatii false care au fost, mai tarziu, infirmate de o instanta penala.
Aceasta familie este cunoscuta si din documentarul RT ”Adoptiile fortate din Marea Britanie”. Eugene Soifertis este un pianist de talie internationala/ cunoscut la nivel international.

In ciuda avertismentelor medicului de familie al copilului ca separarea de tatal sau il va afecta negativ, fiul lui Eugene se afla inca in grija unui asistent maternal, impotriva dorintei lui si nerespectandu-i-se drepturile de copil – de a creste langa tatal sau. Baiatului i s-a spus ca nu se poate reintoarce acasa pana nu va implini 18 ani si ca isi poate vedea tatal numai 6 ore pe an.
Acestui copil nu i se permite nici sa ii telefoneze tatalui nici sa ii scrie vreo scrisoare si este supravegheat 24 ore pe zi pentru a impiedica reintoarcerea langa tatal sau.

In instanta, judecatorul Veronica Hammerton, a sustinut punctul de vedere al serviciilor de protectie a copilului Medway Council si al unui psiholog numit de instanta, Melanie Gill, ca Eugene ar fi un tata nepotrivit deoarece propriul sau tata este un supravietuitor al Holocaustului si a fost intr-un ghetto in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, cu 10 ani inainte ca Eugene sa se fi nascut; si, de asemenea, pentru ca Eugene a fost expus la antisemitism ca si copil, cand traia in vechea Uniune Sovietica.

Eugene si fiul lui sunt pedepsiti pentru ca Eugene a facut cunoscuta situatia lor contactand mass-media; pentru ca a participat la documentarul RT “Adoptiile fortate din Marea Britanie”; si pentru ca a depus o petitie la Comitetul pentru petitii al Parlamentului European pentru discriminare pe fond religios, rasial sau lingvistic, vizând acţiunile Serviciului de protectie a copilului Medway Council. Judecatorul a dispus un ordin pentru Eugene, astfel ca ii este interzis sa vorbeasca in public despre cazul sau, in caz contrar risca 2 ani de inchisoare si confiscarea bunurilor.

Fiului lui Eugene nu ii este permis nici macar sa citeasca Conventia Natiunilor Unite a Drepturilor Copilului.

Instanta nu ii permite lui Eugene sa ii numeasca pe angajatii serviciiilor de protectie a copilului Medway Council care il terorizeaza pe fiul sau. Tatal si fiul se pot vedea foarte greu, nu au voie sa se contacteze reciproc prin telefon sau scrisori, nu pot vorbi despre ceea ce se intampla in instanta sau sa spuna numele vreunui angajat al Medway Council care le ruineaza vietile. Copilul nu poate alege avocatul pe care il doreste. Tatal si fiul nu pot nici macar sa mearga la sinagoga impreuna. Baiatul incepe sa isi piarda abilitatea de a vorbi limba rusa si isi perde mostenirea culturala!

In 24 noiembrie 2017 Eugene a fost condamnat la 8 luni de inchisoare in Elmsey Prison si a intrat indata in greva foamei. De ce o greva a foamei? In primul rand pentru ca fiul sau nu trebuia vreodata sa fie luat de langa tatal sau si dus in plasament. Aruncarea lui Eugene in inchisoare este modalitatea Medway Council de a-l reduce la tacere. Practic, Eugene a fost inchis pentru 1) a fi spus prenumele fiului sau pe facebook si pentru a fi mentionat numele functionarului public Ann Domeney; si 2) pentru ca i-a urat fiului sau “La multi ani!”
In acest moment Eugene este in a 56 a zi de greva foamei.
NU EXISTA NICI UN MOTIV INTEMEIAT PENTRU CARE FIUL LUI EUGENE SA FIE SEPARAT CU ATATA CRUZIME DE TATAL LUI.
Copilul sufera de depresie, iar sanatatea lui mintala se inrautateste.
Va rugam, semnati aceasta petitie si ajutati-l pe Eugene sa isi primeasca fiul inapoi scriind urmatorilor:

Theresa May, Medway Council, liderului conservator al Medway Council, directorului executiv al Medway Council (Neil Davis), detinatorului portofoliului copilului (Andrew Mackness), directorului Serviciului de Protectie al Adultului si Copilului (Ian Sutherland) si directorului adjunct al Serviciului de Protectie al Adultului si Copilului (Ann Domeney).
Cereti acestora sa opreasca cruzimile, sa-si reexamineze modul de gestionare a acestui caz asa incat tatal si fiul sa fie din nou impreuna, in propria lor casa, chiar si sub observatia Medway Council, daca este nevoie.

Cerem cele de mai sus pe baza Actului Copilului din 1989, Conventiei Europene a Drepturilor Omului articolele 3,6,8, si Conventiei Natiunilor Unite pentru Drepturilor Copilului.
Aceasta cerere are o baza profund umanitara!
Va rugam, salvati un copil care sufera in timp ce este fortat sa traiasca in plasament!

Va rugam sa semnati petitia aici:

http://www.citizengo.org/…/34246-bring-eugenes-son-back-hom…

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    ian. 18, 2018 @ 03:01:05

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: