Întâlnire de rugăciune pentru evenimentul evanghelistic cu Nicky Cruz și Gary Wilkerson din București, mai 2018

Nicky Cruz și Gary Wilkerson la un Eveniment evanghelistic din Albania 2017 FOTO Nicky Cruz Official

Potrivit unui anunt al Presedintelui Uniunii Bisericilor Evanghelice din Romania, Virgil Achihai, Nicky Cruz si Gary Wilkerson vor vizita Romania in luna mai, 2018:

 Virgil Achihai –  Întâlnire de rugăciune , astăzi 17 ianuarie , la Liceul Penticostal Emanuel ,pentru ca Dumnezeu să binecuvânteze evenimentul evanghelistic și de incurajare pentru slujitorii Evangheliei, din Bucuresti, mai 2018.

Vorbitori vor fi Nicky Cruz și Gary Wilkerson. Următoarea întălnire va fi la Biserica Baptistă Sfânta Treime , în data de 16 februarie , iar in luna martie la Adunarea CDEv Antiohia , in 16 martie.”Dacă rugăciune nu este, nimic nu este „

Nicky Cruz, cunoscut evanghelist internațional și autor prolific, s-a întors la Isus Hristos de la o viață de violență și crimă după ce s-a întâlnit cu David Wilkerson în New York în anul 1958. Relatarea convertirii sale dramatice a fost spusă întâi în cartea Crucea și Pumnalul de David Wilkerson, iar apoi în propriul lui bestseller Fugi, Băiete, Fugi.

-Gary Wilkerson este fiul evanghelistului David Wilkerson si presedinte al organizatiei World Challenge.

Despre David Wilkerson –  David Wilkerson a fost pastorul fondator al Bisericii Times Square din New York City. El a fost chemat la New York în 1958 pentru a sluji membrilor bandelor și dependenților de droguri, după cum s-a spus în cartea cea mai bine vanduta, The Cross și The Switchblade.   În 1987, David Wilkerson sa întors la „răscrucea lumii”, New York pentru a înființa Biserica Times Square. Ca pastor al bisericii, el a condus cu credincioșie această congregație, oferind mesaje biblice puternice care încurajează viața neprihănită și dependența totală de Dumnezeu.   David Wilkerson a avut o chemare puternică pentru a încuraja și întări pastorii din întreaga lume. Din 1999 până în 2008, a călătorit în întreaga lume la conferințe cu slujitori creștini.

 

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: