Semnele Vremurilor – Papa Franscisc a decorat cu ordinul „Sfântul Grigorie cel Mare” o politiciană olandeză agnostică, promotoare a avortului, contracepției și a „căsătoriei LGBT”

Papa Franscisc a decorat cu ordinul „Sfântul Grigorie cel Mare” o politiciană olandeză agnostică, promotoare a avortului, contracepției și a „căsătoriei LGBT”

Vaticanul a făcut-o pe politiciana olandeză Liliane Ploumen membră a ordinului pontifical „Sfântul Grigorie cel Mare”, decorând-o în consecință, anunță Catholic Herald.

Această onoare se acordă persoanelor care, prin activitatea lor, aduc servicii Sfântului Scaun și Bisericii Romano-Catolice. Toate bune și frumoase, dar presa catolică se întreabă ce caută această decorație pe pieptul Liliannei Ploumen, o cunoscută activistă pro-avort.
Anul trecut, Ploumen a lansat o campanie internațională de susținere a avortului, după ce Guvernul american a tăiat fondurile pentru ONG-urile din străinătate care se ocupau cu uciderea pruncilor în pântecele mamei. Campania olandezei a strâns peste 400 de milioane de dolari pentru „cauză”. Printre donatorii de marcă s-a numărat și fundația lui Bill Gates. 5% din sumă s-a dus către Fundația Internațională Planned Parenthood, patronată de cea mai mare rețea de clinici pro-avort din lume, Planned Parenthood. Recent, rețeaua a fost implicată în scandaluri privind traficul de organe prelevate de la pruncii avortați.
Mai mult decât atât, Ploumen este o agnostică declarată, iar în 2010, a cerut să participe la întreruperea unei liturghii catolice în catedrala din ‘s-Hertogenbosch, în semn de protest pentru neîmpărtășirea unui activist LGBT de către clerici.
Afla mai mult – ACTIVE NEWS

7 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  ian. 17, 2018 @ 21:18:55

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. octavpelin
  ian. 18, 2018 @ 03:03:30

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. misucroitor
  ian. 18, 2018 @ 10:36:47

  EU CRED CĂ ACTUALMENTE EXISTĂ ÎN LUME DOUĂ … grupări ideologice!

  Prima grupare este deja cunoscută, ea promovează agresiv imoralitatea(LGTB & compania, ideologii pro-avort etc.,…) provocând „criza spirituală”!

  A doua grupare(lumea creștină) ce răspunde acum și luptă pentru restabilirea principiilor morale şi familiale în lume!

  Totuși v-ați gândit că este posibil că ambele grupări să fie dirijate din acelaşi centru pentru a obține un numitor comun!?

  Deznodământul previzibil!

  Lumea creștină va câștiga, în măsura în care, conștientă sau nu, va pune umărul la promovarea şi stabilirea unei autorități politice globale binefăcătoare: Anticristul Papal care va legifera moralitate, va restabili şi ordinea într-un echilibru de mijloc (un fel de Nouă Ordine Evanghelică) ca răspuns la „criza spirituală” a omenirii. Aici se aplică anticul procedeu de înşelare a maselor: Problemă + Reacție= Soluție)!

  Conştiente sau nu, ambele grupări(mișcări) ideologice sunt dirijate , în interesul celor care le şi controlează! Interesul fiind UNITATEA MONDIALĂ (cu orice preț), și, din punctul lor de vedere, presiunea exercitată de LGTB este „necesară”(!), pentru a provoca mult dorita unitate creștină între protestanți și catolici(nevoiți să se grupeze împotriva „inamicului comun”… pentru a salva valorile creștine).

  NOTĂ:
  Creştinii încă nu realizează că sunt manipulați să pună, şi ei, umărul pentru ca Vaticanul să îşi atingă scopul… care va duce la stabilirea şi definitivarea unei autorităti globale: putere de decizie politică în mâinile unui papă mondial [„Toţi au același gând și dau fiarei puterea și stăpânirea lor.” Ap. 17:13]!

  Vorbim de dialectica hegeliană(caracteristică Ordinului Iezuit: care are unic scop al existenței lui, prin jurământ, aducerea lumii sub controlul deplin al papalității… „, o viziune şi o SINGURĂ autoritate publică globală, şi care să fie şi independentă !).

  • rodi
   ian. 18, 2018 @ 13:12:38

   Protestantii niciodata nu se vor alinia cu Papa, oricare Papa ar fi. Singurul domeniu in care se unesc credinciosi protestanti si catolici este ca sa protesteze si sa sprijineasca legislatie contra avortului, dar nimic mai mult. Mana de carismatici care au facut-o, s-au aliniat sau mai bine zis au colaborat pe moment cu Papa, sunt si ei marginalizati de protestantii din SUA pentru ca si-au dat pe fata adevarata teologie si deci, ei nu reprezinta decat o mana de biserici independente care nu au putere decat in sfera lor. Cel putin asa vedem lucrurile in prezent. Ce va fi in viitor, vom vedea.

   • misucroitor
    ian. 23, 2018 @ 16:56:00

    E bine și mă bucur pentru discernământul lumii creștine neoprotestante!

    Totuși evanghelistul Luis Palau a fost foarte entuziasmat și considera în 2013 că întreaga lume creștină ar trebui să se bucure pentru că Jorge Bergoglio a ajuns papă, și, pe acest motiv, evanghelistul baptist îndemna la rugăciune pentru noul papă pentru ca Evanghelia să meargă până la marginile pământului(o evanghelie catolică? ecumenică?).

    P.S.
    Totuși ați mai uitat un lucru. Protestele și sprijinirea legislației contra avortului nu este singurul teren comun unde se întâlnesc protestanții și catolicii. Ați uitat de ziua de duminică care este comună și protestanților și catolicilor. Nu știu dacă ați observat dar se încearcă sprijinirea prin LEGE a unei zile săptămânale de odihnă…
    Probabil cunoașteți următorul punct de vedere: LEGIFERAREA Duminicii de către America va fi semnul fiarei…
    Acest lucru, Vaticanul îl dorește de mai multă vreme, dar așteaptă sprijinul lumii protestante… care din neatenție vor sprijini ceva contrar poruncii a patra din Decalog, căci nu va fi ziua cerută de Dumnezeu(Sabatul) … ci va fi
    Duminica.
    Deocamdată legislația nu a avansat … dar Vaticanul și-a manifestat intențiile dar așteaptă
    și un braț legislativ să acționeze, adică America să o facă!

    Creștinii ar trebui să fie atenți aici, să nu ia decizii pripite.

    (Apocalipsa 14:910)
    „Apoi a urmat un alt înger, al treilea, și a zis cu glas tare: „Dacă se închină cineva fiarei și icoanei ei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână,
    va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui, și va fi chinuit în foc și în pucioasă înaintea sfinţilor îngeri și înaintea Mielului.”

    • rodi
     ian. 24, 2018 @ 01:57:11

     am mai spus-o si o mai spun, in ziua de azi nu mai exista zi de odihna. Tocmai, vietile generatiei tinere nu mai are zi de odhina, majoritatea lucreaza in magazine si rareori au duminica libera pentru ca e a doua cea mai mare zi de comert dupa Sambata. Asta e realitatea peste tot in lumea moderna.

 4. Vlad Tepes
  ian. 18, 2018 @ 15:15:02

  Asta e cel mai ateu papa din istoria papalitatii si a bisericii catolice! Habar n-are de Biblie, si tot ce viseaza noaptea o spune ziua! Ma mira ca-l mai tin astia pe scaunul lui papal sau de papa lapte!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: