Creștinii se refugiază în America datorită deciziei administrației Trump de a proteja credincioșii persecutați

Refugiați creștini fug de persecuție și vin în America unde pot întemeia un nou cămin datorită deciziei administrației Trump de proteja credincioșii persecutați.

Deși mai există mii de refugiați care nu au ajuns în SUA, așa cum a aflat Jennifer Wishon, acest fapt ar putea fi ceva bun.
Imediat după ce a fost numit președinte, Donald Trump a spus că vrea să ajute refugiații creștini care se confruntă cu persecuția și se pare că s-a ținut de cuvânt. Conform datelor de la Departamentul de Stat, mai bine de jumătate dintre refugiații care au fost lăsați să vină în SUA în 2017 sunt creștini. 32 % sunt musulmani. Numărul refugiaților a scăzut în mod dramatic în timpul administrației Trump față de perioada administrației Obama. Numărul refugiaților pentru 2018 este cel mai mic din ultimele trei decenii. Un expert din domeniul imigrației a spus știrilor CBN că acesta nu este neapărat un fapt negativ.

„Nu aducem oamenii aici și apoi îi abandonăm. Cu mai puțini oameni ne putem descurca mai bine și cred că acesta este începutul unei politici bune de recolonizare, o îmbunătățire a programului de recolonizare. Este bine că facem o reevaluare și o reformare a programului. Trebuie să vedem cum se integrează, dacă refugiații au nevoie de mai mult ajutor, mai multă asistență. Președintele Trump este pe calea cea bună pentru că întregul sistem trebuie reevaluat.”

Dacă reducerea numărului de refugiați înseamnă o recolonizare mai eficientă pentru cei care vor deveni cetățeni americani, atunci conform doctorului Rush (Raș) programul american de refugiați este mai eficient.
Știri creștine – Mapamond creștin 705 – 21 ianuarie 2018. Ultimele știri creștine: http://alfaomega.tv/stiri

3 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  ian. 18, 2018 @ 12:53:28

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
  ian. 18, 2018 @ 21:13:31

  GOD ALMIGHTY YEHOVAH BLESS PRESIDENT TRUMP and His wonderful family, for saving innumerable Christians from imminent peril hovering every day over their head in the Islamic countries!

  And GOD BLESS THE UNITED STATES OF AMERICA–the LAST BASTION OF FREEDOM and ORDERED LIBERTY!

 3. octavpelin
  ian. 19, 2018 @ 02:27:15

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: