Camelia Smicala : Am fost amenintata telefonic ca vor fi sistate intalnirile Andreei cu Mihai si Maria deoarece i-a filmat

Camelia Smicala : Am fost amenintata telefonic ca vor fi sistate intalnirile Andreei cu copiii deoarece i-a filmat .Andreea a fost convocata la social sa dea cu subsemnatul. Am refuzat intalnirea.

FINLANDA E GROAZNICA!
Mama nu mai are voie sa-si vada copiii, pe Mihai si Maria, pentru ca nu tace si acum vor sa o opreasca si pe sora lor mai mare. Dumnezeu sa le strice planurile lor DIABOLICE de a distruge acesti copii si pe mama si sora lor mai mare. Cum poate sa ceara sa nu mai fie filmati copii, sa nu-i aiba macar inregistrati pe video cand ii zguduie dorul dupa ei in fiecare zi??? Cata cruzime si abuz in acesti criminali de la Protectia Copilului din Finlanda.

Ssandra Danyella: Mihai si Maria au nevoie sa-i sustinem in rugaciune, sunt singuri si tristi dar continua sa se roage ca Dumnezeu sa-i ajute sa vina acasa. Chiar daca sunt doar niste copii ei stiu ca nu sunt singuri, ca multi ii sustin si se roaga pentru ei. Dumnezeu sa le vina in ajutor!

NU VOM UITA NICIODATA CE A FACUT FINLANDA acestei mame si surori:

Copiii luati pe sus in Finlanda de langa mama lor, medic din Romania, filmare completa

13 Ianuarie 2018 – „Protecția Copilulului din Finlanda către Camelia Smicală: „Dacă mai apar înregistrări video cu copiii, întâlnirile lor nu vor mai avea loc”” 

Filmuleţele în care copiii ne transmit mesaje SOS, au deranjat foarte tare: se pare că sunt în mare dezacord cu interesul superior al Lastensuojelu. ,,Dacă mai apar înregistrări video cu copiii, întâlnirile lor nu vor mai avea loc.”– aşa sună avertismentul transmis acum câteva zile Cameliei Smicală.

Pumnul băgat în gură şi ameninţarea cu măsuri radicale – instrumente de lucru prin care Lastensuojelu îşi asigură eficienţa, viaţa lungă, şi îşi confirmă tradiţia. Copiilor să le fie teamă că nu o vor mai vedea pe mama, mamei să-i fie teamă că nu-i va mai vedea pe copiii…Ignorarea plângerilor sau a cererilor – altă sculă de care se folosesc în activitatea de ,,protecţie”. În caz că mai avea cineva vreo nădejde, reţineţi că a trecut şi Crăciunul pe stil vechi iar domnul ambasador al României la Helsinki tot nu a primit un răspuns la solicitarea de a vizita copiii.

n mod sigur nu este vorba de o atitudine sfidător-insultătoare, nici de lipsă de consideraţie, ori de proastă creştere, ci numai de măsuri în interesul şi pentru protejarea copiilor. Asta e: este spre binele lor să le fie rău.

SURSA – STIRI PENTRU VIATA

CITESTE si – Mihai Smicală a împlinit 12 ani şi legea îi dă dreptul să plece acasă. Lastensuojelu tace

I-am cerut Presedintelui Iohannis repatrierea noastra din Finlanda – Dr. Camelia Smicala. INTERVIEW cu Victor Roncea

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: