Rugăciune în Ierusalim

Nu Donald Trump a ales Ierusalimul drept capitala Israelului, ci Dumnezeu a făcut această alegere cu mii de ani în urmă. 

Voia lui Dumnezeu pentru Ierusalim – Este ceva de care poate depinde binecuvântarea și viitorul națiunii române

Vezi – Tudor Pețan – Rugăciune în Ierusalim, mai jos in al doilea video.

Nu Donald Trump a ales Ierusalimul drept capitala Israelului, ci Dumnezeu a făcut această alegere cu mii de ani în urmă. Donald Trump doar a recunoscut acest fapt. De ce este totuși atât de important să ne aliniem cu voia lui Dumnezeu cu privire la acest oraș? Comandă cărțile „Când un evreu va conduce lumea” și ”Anticristul islamic” accesând următorul link: http://alfaomega.tv/librarie/israel-o…

Tudor Petan: Una dintre valorile pe care le promovam intens de peste 10 ani, de cand chiar canalul Alfa Omega functioneaza, este cel legat de Israel. Si rugaciunea noastra este ca pe langa alte impliniri pe care ni le dorim, ca lucrarea Alfa Omega, ca aceasta dimensiune legata de Israel sa se implineasca, sa prinda contur  in viata lucrarii Alfa Omega. La noi sunt niste conditii spiritual politice noi, as zice. Desigur ca de ani de zile, batalia impotriva teologiei inlocuirii este o constanta pentru noi, in conitnu prin emisiuni, prin conferinte, ne straduim sa aratam ca Biblic, Dumnezeu, pe crestini, ne-a altoit in acel trunchi, in acel copac acea radacina care este Israelul si ca planul Domnului cu Israelul nu s-a terminat. Nu am inlocuit noi Israelul- i se spune replacement theology. Si planul Domnului continua si cu neamurile si cu Israelul. Si va fi un moment final cand lucrurile se vor intampla conform Bibliei. Asteptam venirea Domnului, in fond.

Si in al doilea rand, acum, pentru noi ca romani, este inca o provocare acea care si in ce priveste decizia celor din conducerea tarii vizavi de recunoasterea capitalei politice a Israelului ca Ierusalim si chiar mutarea ambasadei sa fie facuta. Sa fie facuta in voia Domnului, cu convingeri. Sa fie facuta de cei pusi in dregatorii in aceasta vreme cu voia Domnului. Ne vom ruga mai mult pentru aceasta. Doar am vrut doar sa va provocam de acum. Este mai important decat vedem la prima vedere. Nu este un moft. Nu este o optiune politica oarecare. Este ceva de care poate depinde binecuvantarea si viitorul natiunii romane.

Si mi-am propus ca in fiecare emisiune, cateva resurse- Desigur ca vorbim despre Israel mai mult in aceasta emisiune. Am ales ceva legat de acea zona. Desigur, revin cu o carte de mare importanta in aceasta vreme – De ce Ierusalim. E una dintre cele patru carti ale lui Rev. Willem J. Glashouwer. (Autorul tratează un număr de aspecte teologice, istorice și profetice legate de Ierusalim, din punctul de vedere biblic, în raport cu istoria contemporană. Cartea oferă, totodată, o cronologie a Ierusalimului și a istoriei acestuia pentru o perioadă de peste 3000 de ani.) Cartea va da lamuriri in ceea ce priveste faptul ca Ierusalimul este capitala Israelului.

In fond, vreau sa spun si cu aceasta ocazie: Nu presedintele Trump a spus ca Ierusalim este capitala Israelului. Aceasta realitate, noi credinciosii din Romania, cati suntem, in zona ortodoxa, catolica, protestanta, evanghelica, noi o stim asta din Biblie: Dumnezeu a stabilit acolo capitala. Noi, din punct de vedere politic, doar recunoastem sau acceptam ceea ce Dumnezeu a stabilit in urma cu mai multe mii de ani, chiar de la inceputuri. Ar trebui sa stie si liderii acestei natiuni ca nu un presedinte sau nu ei printr-o decizie de mutare a ambasadei recunosc Ierusalim ca si capitala a Israelului. Acest lucru l-a stabilit Dumnezeu. Noi, doar acceptam ceea ce Dumnezeu a facut in urma cu niste ani de zile. Eu, un punct de vedere important pe care cred ca-l impartasesc, eu nu cred ca este vreun crestin, in fond, din orice zona crestina din Romania care sa nu stie acest lucru. Si cei care ne reprezinta pe noi, noi cei credinciosi din Romania (95-98%) cred ca stim acest lucru. Important este ca sa stie si cei care ne reprezinta in Parlament si in conducerea Romaniei. (din primele 3 minute, mai sunt 3 minute in care se ofera 2 brosuri despre Israel)

(clip din Alfa Omega in perspectiv)

Tudor Pețan – Rugăciune în Ierusalim

3 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Rugăciune în Ierusalim — agnus dei – english + romanian blog – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?
 2. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
  ian. 19, 2018 @ 16:48:57

  NO NEED TO EMPHASIZE THAT GOD HAS SET JERUSALEM AS CAPITAL TO ISRAEL! GOD EMPHASIZED MORE THAN ENOUGH in the Bible and in history!

  U.S. President Donald Trump ONLY RECONFIRMED AND REINFORCED THE GOD-ORDAINED CAPITAL OF ISRAEL before Israel’s myriad of Satan-driven enemies and ill-wishing terrorists!

  LET THE BIBLE SPEAK OUT clearly on this hot point of contention!

 3. octavpelin
  ian. 20, 2018 @ 03:19:24

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: