Ne rugăm ca Dumnezeu să înlăture orice piedică pentru ca un Pastor să ajungă la EUGENE în închisoare

Eugene Lukjanenko poate ca nu stie atata teorie crestina ca tine frate, dar stii ce stie el acum ca ultima arma in aceasta grea batalie, agonie pe care o duce de doi ani?
Sa se roage, sa posteasca sincer catre Dumnezeu, inainte de a considera ca face greva si catre oameni, si sa citeasca Biblia!

Eugene Lukjanenko

El facea acestea si inainte sa fie inchis, imediat dupa ce a primit biblia in limba rusa!
Dar pentru cati oare ar fi necesar sa ajunga la inchisoare ca sa faca si ei macar odata pe saptamana la fel si sa se desprinda de alte nimicuri pe care le fac zilnic?
 – Parinti Pro Copii.

Nu stim inca nimic ce e in sufletul, mintea lui Eugene pana ce nu va ajunge fratele pastor evreu (ca si el) care de mult sta in rugaciune ca sa primeasca Cuvant de sus pentru a vorbi cu el doar ce primeste de sus, el nu va vorbi ideile proprii. Insa nu ne vine sa credem cate piedici pot aparea in calea acestei vizite si de cand muncim la organizarea acestei vizite.

Acest om al lui Dumnezeu vorbeste perfect ruseste, prima limba a lui Eugene, si deci vor vorbi ruseste. Doar sa ne rugam Domnul sa dea la o parte toate piedicile. Si sa ne rugam cum nu ne-am rugat niciodata fiindca degeaba ne vom trezi sa facem aceasta dupa ce Eugene e mort sau astia il vor considera sinucigas, ceea ce pot sa va asigur ca nu este. Dar da nu stim noi cat rezista, si poate nici el nu banuieste aceasta.

Fratele pastor, este omul lui Dumnezeu si stim ca Dumnezeu lucreaza prin el si tot el spune ca e un miracol ca Eugene e inca in viata cand el nu mai e asa tanar la 61 de ani ca sa mai fie asa puternic si rezistent si nici prea sanatos nu era. Dar se pare ca solitudinea combinata cu Biblia si rugaciunea face minuni.

Charlie Foulkes (January 20, 2018)

I heard from Eugene today. He is OK but he sounded weak. Of course that is only natural after this long on hunger strike. He tells me he has been reading The Bible and taking comfort in it. There are no other developments at this time, but I thought you would like to know he is OK. The prison are still monitoring his health, as before.

UK social services (SS) scared RT will expose forced adoption (Father)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: