DAILY MAIL – Un judecător de familie trebuie să explice de ce EUGENE Lukjanenko, un pianist de concert, a fost închis

Daily Mail – „Există un bărbat într-o închisoare engleză care se află în procesul de a muri de foame. Cu toate acestea, sistemul nu a reușit încă să publice o hotărâre pentru a explica de ce a fost închis.”

DAILY MAIL – Un judecător de familie trebuie să explice de ce EUGENE Lukjanenko, un pianist de concert, a fost închis

ARTICOL din Daily Mail despre cazul pianistului EUGENE LUKJANENKO. al carui fiu a fost luat de Protectia Copilului

Daca doriti sa ne ajutati in aceasta lupta, va rugam adaugati-va acestui grup ‘Pro Reintregirea Familiei – https://www.facebook.com/groups/952061404912581/

Un judecător de familie trebuie să explice de ce un pianist de concert a fost închis, spune un militant.

Fostul deputat liberal-democrat, John Hemming, declară că omul se află în greva foamei într-un spital de închisoare, după ce a fost închis pentru nesupunerea ordinului instanței de către un judecător de familie în ultimul an.

Dl Hemming, care se străduiește să îmbunătățească sistemul de justiție familială, declară că judecătorul care a pronunțat sentința este în neregulă pentru că nu a fost publicată o hotărâre care explică cauza.

Omul, care locuia în Kent, a fost implicat într-o dispută pe termen lung a familiei cu personalul din cadrul serviciilor sociale din cadrul Consiliului Medway, în legătură cu îngrijirea fiului său adolescent.

Detaliile litigiului au apărut în hotărârile publicate pe site-urile juridice în ultimii ani, în urma audierilor instanțelor judecătorești de familie.

Judecătorii au auzit cum bărbatul se îngrijea de fiul său până la începutul anului 2015.

Tânărul a fost luat de acasă după ce lucrătorii sociali și-au exprimat îngrijorarea cu privire la viața de familie și un judecător a decis că ar trebui să intre în îngrijire de lungă durată.

Judecătorii au spus că băiatul nu poate fi identificat și l-au avertizat pe om să nu-și numească fiul în legătură cu cauza pe niciun post internet.

La sfârșitul lunii noiembrie, bărbatul a postat un tweet spunând că o audiere la un tribunal de familie din Canterbury, Kent, era iminentă și se aștepta să fie închis pentru că îl numește pe fiul său pe Facebook.

Căpeteniile judecătorești au adoptat de două ori în ultimii ani reguli referitoare la procedurile pe care judecătorii trebuie să le urmeze atunci când examinează cererile de a preda oameni în închisoare pentru nesupunere, în încercarea de a se asigura că nimeni nu este închis în secret.

În martie 2015, Lordul Thomas, apoi lordul șef al justiției și cel mai înalt judecător din Anglia și Țara Galilor, a declarat că „justiția deschisă” a fost un „principiu fundamental”. El a spus că regula generală a fost că audierile de arestare au fost organizate în public, persoanele implicate au fost identificate și hotărârile au fost pronunțate în public.

„De ani de zile am fost asigurați că vor exista judecăți de fiecare dată când cineva este întemnițat pentru nesupunere”, a declarat dl Hemming, care inițial și-a exprimat îngrijorarea cu privire la acest caz în decembrie.

„Există un bărbat într-o închisoare engleză care se află în procesul de a muri de foame.
Cu toate acestea, sistemul nu a reușit încă să publice o hotărâre pentru a explica de ce a fost închis.” (In 59 de zile azi nu au fost capabili sa explice de ce a fost inchis!!!)

El a adăugat: „Judecătorul care a luat decizia trebuie să publice o hotărâre în conformitate cu regulile și acest om trebuie identificat”.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Justiției a declarat că NU poate comenta.

O purtătoare de cuvânt a Consiliului Medway a mai spus că NU poate comenta.

Procopiu Dacian

https://www.facebook.com/groups/952061404912581/permalink/1512296858889030/

ENGLISH

Family court judge must explain why pianist jailed, says campaigner

In late November the man posted a tweet saying a hearing at a family court in Canterbury, Kent, was imminent and he expected to be jailed for naming his son on Facebook.

Judicial heads have twice in recent years laid down rules relating to procedures judges must follow when considering applications to commit people to jail for contempt in a bid to ensure that no-one is jailed in secret.

In March 2015 Lord Thomas, then the lord chief justice and most senior judge in England and Wales, said “open justice” was a “fundamental principle”. He said the general rule was that committal hearings were staged in public, people involved were identified and rulings were given in public.

“For years we have been assured that there will be judgments every time someone is imprisoned for contempt,” said Mr Hemming, who originally raised concern about the case in December.

“There is a man in an English prison who is in the process of starving himself to death.

“However, the system has not yet managed to publish a judgment to explain why he has been locked up.”

He added: “The judge who made the decision must publish a ruling in line with the rules and this man should be identified.”

A spokesman for the Ministry of Justice has said he cannot comment.

A spokeswoman for Medway Council has also said she cannot comment.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/wires/pa/article-5291121/Family-court-judge-explain-pianist-jailed-says-campaigner.html#ixzz54mnucPvV

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  ian. 21, 2018 @ 02:25:41

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
  ian. 22, 2018 @ 02:31:40

  LAST TIME I INFORMED HERE , that THE RIGHTS OF PARENTS TO EDUCATE THEIR CHILDREN are part of the legal „cluster of rights” embodied in the American ORDERED LIBERTY recognized by all Western democracies’ judiciaries. These „cluster of rights” rise to constitutional magnitude, and States must afford „Due Process Rights” doctrine–not a „hollow due process” without the respective rights enshrined in the respective constitutions and other charter of human rights, to the affected persons.

  I then urged that the democratic societies of Western civilization cannot tolerate lose cannon „judicial activists” interfering with parents’ fundamental rights! Courageous lawyers must rise up to the occasion, in indignation–as late U.S. Supreme Court Justice Felix Frankfurter admonished, and help the oppressed parents affected
  by such brazen abuses of power by judicial activists sitting the bench in EU or any other Western democratic state.

  THIS LATEST JUDICIAL ACCROBATION self styled „Open Justice”–an outrageous abuse of State power inflicted on a parent–is no less draconic than the infamous „hollow due process”, in which the legitimate fundamental rights of parents are being trivialized by State’s judiciary under the banner of „judicial independence” (defying their court supervisory power and authority). The Court of Appeals in UK must be flooded with a cascade of COMPLAINTS directed to the Chief Justice! Then, the low level reprehensible smart aleck unelected bureaucrat will learn his lesson to be respectful to the „due process rights” doctrine enshrined in his nation’s [UK] Constitution and Acts of Parliament. https://en.wikipedia.org/wiki/Constitution_of_the_United_Kingdom

  To be sure, the Constitution–the „Law of the Land”–requires every judge to adhere to such „supreme law” (U.S. Const, Art. VI), whenever a fundamental right of a bona fide lawful Citizen is being IMPLICATED. Yes, that’s called „Due Process Rights” doctrine, famously proclaimed for decades from the highest U.S. Judicial Bench in the North American continent.

 3. Trackback: Victorie – După greva foamei, EUGENE Lukjanenko a câștigat dreptul de a-și vedea fiul | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: