AlexandraNadane.ro: „Sute de mii de participanți la Marșul pentru viață de la Washington! La Marșul pentru viață din București, pe 24 martie, câți vor fi?”

Asociația Students for Life din SUA a realizat un clip de 60 de secunde în care a comprimat filmarea participanților la Marșul pentru viață de la Washington, 19 ianuarie 2018.

(Time lapse of the entire March for Life 2018 by Students for Life – https://www.facebook.com/studentsforlife/videos/10155143300192927/)

Este deosebit de impresionat.

SUTE De MII de americani trec prin fața camerei de luat vederi, având în minte și în inimă tema marșului: „Dragostea salvează vieți” – Love saves lifes.

Pentru românii care doresc sprijinirea vieții din momentul începutului ei și sprijinirea femeilor în criză de sarcină, o întrebare apare imediat în gând:
La București, la Marșul pentru viață din 24 martie, câți vor fi?

Peste două luni de zile vom vedea.

Să nu uităm însă că în SUA, Marșul pentru viață de la Washington este la a 45-a ediție! De 45 de ani se construiește, om lângă om, generație după generație, această uriașă mișcare pro-viață în SUA!
De o astfel de construcție este nevoie și în România!

Dacă decenii întregi am privit fără prea mult interes oceanul celor mai bine de 23.000.000 de milioane de vieți pierdute prin avort din 1958 până acum, în prezent avem nevoie să privim cu dragoste femeile care acum se confruntă cu o criză de sarcină și pe copiii lor vulnerabili și fără posibilitatea de a se apăra.

Nu o lege trebuie schimbată, ci inimile românilor au nevoie să se deschidă la miracolul vieții, la bucuria și darurile pe care un copil le aduce în lume.

Afla mia mult – STIRI PENTRU VIATA 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: