Aurel Gheorghe – Prima parte a Necazului cel mare

”Vine sfârșitul, vine sfârșitul; se trezește împotriva ta! Iată că a și venit! … Vine vremea, se apropie ziua de necaz și nu de bucurie pe munți! Acum Îmi voi vărsa curând urgia peste tine, Îmi voi potoli mânia peste tine; te voi judeca după faptele tale și te voi pedepsi pentru toate minciunile tale!” (Ez. 7:6-8)

Pentru că în zilele acelea va fi un necaz așa de mare cum n-a fost de la începutul lumii pe care a făcut-o Dumnezeu până azi și cum nici nu va mai fi vreodată. (Mc. 13:19)

”Vai! Căci ziua aceea este mare; niciuna n-a fost ca ea! Este o vreme de necaz pentru Iacov, dar Iacov va fi izbăvit din ea.” (Ier. 30:7)

”Du-te, poporul meu, intră în odaia ta și închide ușa după tine; ascunde-te câteva clipe, până va trece mânia! Căci iată, Domnul iese din locuința Lui să pedepsească nelegiuirile locuitorilor pământului; și pământul va da sângele pe față și nu-și va mai acoperi uciderile.” (Is. 26:20-21)

Predici recente –

2 comentarii (+add yours?)

 1. nanaarpy78
  ian. 24, 2018 @ 19:37:17

  imi cer iertare daca am gresit dar pe mine ma doare ca ma ignora, nu e prietenos deloc

  • rodi
   ian. 24, 2018 @ 23:04:46

   scuze ca nu am raspuns inca. Nu stiu ce sa zic. NU stiu ce ati discutat. Te rog sa imi scrii pe email si mai bine vorbim acolo.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: