Florin Ianovici – Ziua de după duminică

Biserica e locul unde Dumnezeu coboară ca noi să putem merge înainte. Dacă ziua de duminică a adus câștig duhovnicesc, atunci ziua de luni nu te va apăsa.

Ziua de după duminică

Când ziua de duminică e una a distracțiilor, atunci luni va fi o zi a corvoadelor. Când ziua de duminică e una de odihnă și întărire duhovnicească, atunci luni va fi o zi a încrederii în Dumnezeu.

Literalmente azi de dimineață îmi venea să zbor. Am rămas cu dulceața harului pe buze, am rămas cu amintirea lacrimilor vărsate la picioarele Domnului, am strâns în inimă cuvintele pline de farmec despre Împăratul Isus, așa că ziua de luni mi se pare atât de frumoasă.

Nu știu ce filme au fost la teleivizor, nu știu cine a câștigat sau a pierdut la vreo întrecere sportivă, dar știu că sufletul meu este biruitor în Hristos prin părtășia rugăciunii și a Cuvântului sfânt.

Biserica e locul unde Dumnezeu coboară ca noi să putem merge înainte. Dacă ziua de duminică a adus câștig duhovnicesc, atunci ziua de luni nu te va apăsa. Am văzut cum s-au botezat oameni, am văzut cum alții s-au întors la Dumnezu, îmi stăruie în suflet ecoul cântecelor și al rugăciunii, îmi revine în minte mesajul sfânt: ,,cere tot ce vrei și îți voi da’’.

Azi și în zilele ce vor urma, eu mă voi lupta să fiu împlinitor al voii Lui și nu ascultător uituc. Și mă rog lui Dumnezeu să fie belșug la casa lui Dumnezeu și nu sărăcie. Mă rog ca slujitorii lui Dumnezeu să nu trimită poporul sfânt nemâncat, desculț și dezbrăcat la luptele de peste săptămână.

Vezi aici video – Botez Nou Testamental la Biserica Renovatio din Bucuresti

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: