Ateii dau în judecată Administrația Trump pentru Studiul Biblic „Secretos” de la Casa Albă

Rick Perry, Dr. Ben Carson, Vice President Mike Pence, Betsy DeVos, Sonny Perdue. Michele Bachmann, Dr. Tom Price., Mike Pompeo, Scott Pruit, and Jeff Sessions. Bachman is a board member of Capitol Ministries. (Capitol Ministries) Foto news legit – dedicated to truth

Ateii dau în judecată  Administrația Trump pentru Studiul Biblic”Secretos” de la Casa Albă
Billy Hallowell: 22 ianuarie 2018: Faithwire.com  

„Această chestiune pioasă este aparent co-sponsorizată de vicepreședintele Mike Pence. Lista participanților la studiul biblic include oficialii de care  Fundația pentru Libertate de Religie (FFRF) a obiectat cauza incapacității lor de a-și păstra religia personală separată de funcția lor publică …” -Freedom from Religion Declarația de presă a Fundației
(Washington, DC) – [Faithwire.com]

Un grup de activiști atei au dat în judecată guvernul federal în legătură cu alegația că Secretarul Departamentului Locuințelor și Dezvoltării Urbane, Ben Carson, „evită solicitările de a elibera înregistrări legate de studiul Bibliei la Casa Alba”. 

Fundația Libertate de Religie a colaborat cu grupul de supraveghere „Cetățeni pentru Responsabilitate și Etică în Washington”, pentru a împiedica ceea ce spun grupurile ca este o practică sistematică de a refuza cererilor de scutire de taxe pentru Libertatea de Informație.
Aceste taxe sunt, în general, scutite pentru organizații 501 (c) (3), cum ar fi FFRF, dar nu au fost scutite atunci când organizațiile s-au întors pentru documentare și claritate în relație cu studiile biblice care s-au desfășurat între membrii cabinetului Trump.

FFRF și CREW studiază documente care se referă la aceste studii biblice foarte publicate, care sunt organizate și la care au participat secretari și personalități importante din cadrul administrației Trump. 

SURSA – BREAKING CHRISTIAN NEWS

4 comentarii (+add yours?)

 1. mike
  ian. 23, 2018 @ 18:30:01

  Te intreb -ateule- daca esti tot timpul -ateu sau numai cite odata?? Daca esti tot timpul -ateu- atunci si -CRESTINUL – trebuie sa fie tot timpul -CRESTIN – de acord?? Tu ateule esti -ateu si cind dormi- Crestinul trebuie sa fie Crestin si atunci cind lucreaza – ca sa dea indrumari ,legi in comformitate cu legile Lui Dumnezeu– ca sa fie bine pentru fiecare cetatean al U.S.A. inclusiv si – TIE . Daca crezi ca e ceva suspect -secret- in studiul Biblc,–te rog sa mergi la intilnirea fratilor ca sa afli (SECRETTELE) bibliei – care te va indemna sa fi si tu un cetatean -onest- drept- si cinstit cu cei din jurul tau – Un monolog trist. As dorii mai multe monologuri unite ca un strigat de durere catre Domnul – ca sa-i mustre pe necredinciosi.

  • rodi
   ian. 24, 2018 @ 01:28:07

   e ultima zbatere a Satanei pentru ca nu mai sufera Cuvantul lui Dumnezeu care are mare putere in viata credinciosilor. Deci ar fi ceva normal ca cele mai nebune reactii sa vina impotriva citirii Cuvantului.

 2. dininimapentrutine
  ian. 24, 2018 @ 00:18:55

  A republicat asta pe Ciprian Barsan.

 3. octavpelin
  ian. 24, 2018 @ 03:29:09

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: