Marcel Şaitiş – Misiune în Madagascar #Foaie de informare dec 2017

#Foaie_de_informare_dec_2017
Iată și foaia de informare din luna decembrie, în care istorisim despre provocările finalului de an: APASĂ AICI: https://misiunemadagascar.ro/…/Foaie-de-informare-Dec-2017.…

– călătoria din SUA a lui Marcel și oamenii speciali pe care i-a întâlnit, cărora le-a vorbit despre lucrarea din Madagascar;
– pachete cu alimente și cadouri în Spitalul Atsimo și dorința de a renova secția de copii a spitalului – pusă de Dumnezeu în inima Ioanei;
– un pas înainte și schimbarea sediului lucrării Joy4Madagascar în perioada ploilor, care ne-a distrus acoperișul misiunii

CITESTE si – Adevărul: Românul Marcel Şaitiş, misionar penticostal în insula africană

4 fisiere VIDEO –

Istoria acestei biserici este emoționantă. Acum 15 ani, când păstorul era tânăr, pentru că nu era teren, a cerut primăriei să îi dea o bucată de mlaștină. Cu micul grup de atunci, au cărat pământul pe umeri, în saci, sac cu sac, până au umplut o bucată din mlaștină, pe care au construit o mică baracă, ca loc de rugăciune.

Faebook video – https://www.facebook.com/saitis.marcel.7/videos/10159896125810274/

Din cauza ciclonului Ava, apa s-a ridicat din nou, iar ei au construit un fel de trotuar, ca să poată intra în biserică.
Pentru că a crescut numărul de membri, au intrat mai adânc în mlaștină și au înaintat încă 6 metri. Am participat și noi la această parte cu o anumită parte, dar am mai dori să îi ajutăm.

Am fost uimit de determinarea celor din cartierul “Canada” să împărtășească Evanghelia în mijlocul oamenilor dificili ai societății, de viziunea păstorului Hajaniaina Randriamananjara de a construi clădirea bisericii chiar în mlaștină, pentru că nu era loc liber între case.
Mai au încă destule de făcut: tavan pentru ultima secțiune în interior, tencuială în exterior, pus niște ferestre unde sunt doar gratii, umplerea cu pământ și construirea unei podele pe aproximativ o sută de metri pătrați, în interior. Rugați-vă pentru această “biserică din mlaștină”, nu o metaforă, ci una care viețuiește acolo în modul cel mai real.

Un ultim gând pe această temă: să ne implicăm, dacă ne pasă. Noi am început pași concreți în ultimul an, iar cu dvs alături, vom continua. Când veți merge la rugăciune, spre biserica dvs, amintiți-vă, că la capăt de lume, frații dvs în Hristos, trebuie să fie atenți, să nu își rupă picioarele pe scânduri, în cine știe ce mlaștină.

Un comentariu (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    ian. 24, 2018 @ 00:12:17

    Domnul sa binecuvinteze familia Saitis! Mi-e deja dor de Madagascar

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: