Bilanțul ajutorului acordat de România familiei Smicală din Finlanda este CATASTROFAL!

Bilanțul ajutorului acordat de România familiei Smicală din Finlanda este CATASTROFAL! După promisiuni nenumărate, declarații de bune intenții în fața presei, constatăm un trist adevăr… Situația copiilor Smicală nu s-a îmbunătățit cu nimic, dimpotrivă, viața lor a devenit şi mai grea… Sunt “încarcerați”, la fel ca mai-nainte, sunt amenințați şi izolați unul de altul. Li se încalcă drepturile fundamentale şi, chiar dacă sunt la o vârstă la care ar trebui să fie ascultați, – Copiii ştiu prea bine ce îşi doresc!- nimeni nu doreşte să-i asculte şi să-i trateze uman.

România a promis prin fostul prim-ministru Tudose plata unui avocat pentru procesul penal, dar nu şi-a onorat promisiunea făcută! Cu o armată de birocrați, România nu a fost în stare să găsească nici până la ora aceasta un avocat la CEDO. Mama aceasta, Camelia Smicală, a rămas iarăşi singură în fața abuzurilor finlandezilor! Singură, fără apărare!

Aude cineva din România drama cetățenilor români?
Guvernele vin şi pleacă, dar oamenii rămân… Viața acestei familii va fi distrusă şi mai rău dacă statul român refuză să o apere, deşi i-a promis acest lucru!

Facem un apel la statul român, să-şi îndrepte fața spre cetățenii săi!
Facem un apel şi către noul guvern! Haideți să arătăm prin fapte că ne pasă şi că vrem eliberarea copiilor!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: