Evanghelistul Luis Palau a fost diagnosticat cu cancer: „Abia aștept să merg în cer”

AGNUS DEI: Evanghelistul Luis Palau de renume internațional, a anunțat săptămâna trecută că a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. Palau a făcut acest anunț prin video, pe pagina de web a Asociației Luis Palau, fiind alături de fiii săi, Kevin și Andrew.

Kevin a spus că tatăl său a primit un raport medical înainte de Crăciun în care s-a aflat că are ceva formă de cancer la unul din plămâni. Dar cu câteva zile în urmă doctorul l-a informat că cancerul este în faza a patra. Familia a fost șocată de această veste, mai ales pentru că Luis Palau a fost un om sănătos toată viața lui.

Palau a spus că primul lucru pe care l-a făcut când a aflat această veste este că a plâns.

,,M-am gândit: Oh wow, aș putea pleca în câteva luni „, a spus el. „Plângi mult, plângi când te gândești la fiii tăi, la slujirea ta, la prietenii tăi, la soția ta”.

Cu toate că această veste este tragică, Palau a spus că el are o pace care întrece orice pricepere. In loc să se teamă de moarte el prețuiește fiecare zi și așteaptă cu nerăbdare ziua când va ajunge în sfârșit să-l vadă pe Dumnezeu față în față.

,,Sunt gata, știu că sună nebunește să o spun, dar „abia aștept să merg în cer „, a împărtășit el. „Acum, aceasta este o realitate pentru mine.”

Cu toate acestea, Luis Palau în vârsta de 83 de ani, anticipează să predice la mai multe festivaluri pe care le-a planificat pentru anul acesta.

Familia roagă credincioșii să continue să se roage pentru sănătatea lui ca Dumnezeu să facă un miracol și să-l vindece.

„Mulți oameni se roagă ca Domnul să facă un miracol. Ar fi nevoie literalmente de un miracol”, a spus Palau. „Vă mulțumim pentru rugăciunile voastre, vă mulțumim că ne-ați iubit, vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră”.

Luis Palau es diagnosticado con cancer pulmonar etapa 4

4 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  ian. 24, 2018 @ 01:17:35

  A republicat asta pe Ciprian Barsan.

 2. Valeria Iancu
  ian. 24, 2018 @ 12:11:00

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 3. Ioan C.
  ian. 24, 2018 @ 12:28:56

  Îi dorim sănătate, dar eu știam că sunt doar patru evangheliști!

  • rodi
   ian. 24, 2018 @ 13:24:34

   DEX: EVANGHELÍST, evangheliști, s. m. 1. (În Noul Testament) Propovăduitor al Evangheliei, activitatea sa fiind asociată funcției sacerdotale. 2. Fiecare dintre cei patru autori care au consemnat Evanghelia lui Hristos: Matei, Marcu, Luca și Ioan.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: