Biserica Creștină după Evanghelie, încotro?!…

Biserica Creștină după Evanghelie, încotro?!…
de Virgil Achihai, Președinte al Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie

Depozitarul lui Dumnezeu

editorial

…Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. (Iacov 5:16b)

Orice organizație are în ea însăși, prin principiile după care se organizează și prin oamenii care o conduc, atât capacitatea de a se dezvolta cât și de a intra în declin și a-și înceta existența. Nu doar principiile, ci și oamenii, nu doar oamenii, ci și principiile contează în ascensiune sau declin!

Un caz aparte îl reprezintă Biserica. Este atât organizație cât și organism viu. Este lucrare umană, dar și divină. Este condusă de oameni, sub călăuzirea Duhului Sfânt, dar Capul este Hristos!

Biserica Creștină după Evanghelie din România, la aproape 120 de ani de la apariție, cât și la aproximativ 30 de la schimbarea radicală a regimului politic care a condus la o transformare din temelii a societății, are nevoie, în opinia mea, de o evaluare a stării actuale, de cunoaștere, prin cercetări obiective, a stadiului la care a…

Vezi articolul original 2.324 de cuvinte mai mult

2 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  ian. 26, 2018 @ 01:09:13

  O intrebare pertinenta pe care trebuie sa si-o puna reprezentati miscarilor crestine fin Romanania

 2. Ioan Alexandru G
  ian. 26, 2018 @ 15:16:36

  da, intrebarea corecta este daca mai ascultam de Marea Trimitere a lui Hristos, de Marea Insarcinare,Marea Porunca a Iubirii de Dumnezeu si a aproapelui nostru.

  Daca mai castigam suflete pentru El-sau ne ocupam toata ziua de scos apa cu galeata din barcile (bisercile noastre) si stam pe loc…nu avantam in larg sa ii scapam pe cei pacatosi si pierduti.

  Ne putem inchina la traditia si ritualurile, rutina noastra..si sa nu mai intelegem Planul si Voia lui Dumnezeu cu privire la noi.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: