Este ziua Mariei Smicală – La Mulți ani, MARIA !!!! Maria dragă, te-ai născut odată cu apariția ghioceilor, frumoși, albi, curați și foarte curajoși ( așa ca tine!)

 

Numeri 6:24-26 24 «Domnul să te binecuvânteze şi să te păzească! 25 Domnul să facă să luminezeFaţa Lui peste tine şi să Se îndure de tine! 26 Domnul să-Şi înalţe Faţa peste tine şi să-ţi dea pacea!»

Oana Zepa: Cine mai doreste sa participe la acest frumos eveniment care consta intr-un simplu gest de cateva minute in care trebuie sa intram pe pg special creata si sa lasam un mesaj din toata inima noastra , cu o urare de ,,La multi ani” , o binecuvantare cu suflet , sau o poza de sustinere, iubire si apreciere special facute pt Maria Smicala ? Sunt convinsa ca mesajele noastre vor ajunge la ea si va sti cat de iubita si importanta este pt noi ! 💗,,Pe 25 ianuarie Maria va împlini 11 ani.
Pentru a primi câte ceva din îmbrăcămintea de iarnă pe care mama ei i-a cumpărat-o din timp pentru nemiloasa iarnă finlandeză, Maria este obligată să facă curăţenie, să gătească, şi mai ales să aibă grijă ce vorbeşte. Cât de fericită este Maria, în ce direcţie se duc notele de la şcoală, sau ce i-ar plăcea să facă în timpul ei liber , sunt aspecte neinteresante pentru Lastensuojelu – salvatorul copiilor în faţa binelui! (Dezvoltăm în zilele următoare.)
Acum aşteptăm cele mai frumoase urări, desene, fotografii sau ce vreţi să îi transmiteţi Mariei de ziua ei!”

VA RUGAM sa INTRATI aici si sa SCRIETI o URARE pentru MARIA:

https://www.facebook.com/events/156710695108558/ Pagina Eveniment Maria Smicala pe Facebook

Urare pentru Maria, de Sanda Tulics

Sanda Tulics: Este ziua Mariei Smicală…fetița prizonieră împreună cu fratele ei Mihai, aflați întrun așezământ pe care nu știu cum să -l denumesc dar care ține captivi copii furați de la mame !
Se pare că poveștile cu zmei și Babe Cloanțe în anumite țări sunt reale și azi!

Maria dragă,

Maria dragă, te-ai născut odată cu apariția ghioceilor, frumoși, albi, curați și foarte curajoși ( așa ca tine!)
Ei sunt primele flori ,cele mai rezistente la ger ( așa ca tine..) Aduc un parfum de-o frumusețe deosebită( așa ca tine ).
Toți ,cei care trăim în zone unde ei sunt existenți ne bucurăm de toată frumusețea și curajul lor de-a ieși din iarna geroasă, (așa ca tine și Mihai !)
Vă port în gânduri bune ca o mamă, bunică.(chiar dacă nu sunt bunica voastră)
Vă îmbrătișez de unde sunt.
Dumnezeu să vă ocrotească viața să auzim vestea libertății voastre ! La mulți ani !
LA MULȚI ANI ÎN LIBERTATE LÂNGĂ MAMA ȘI MIHAI!

Tatiana Dudău La mulși ani binecuvântați fată frumoasă !
Domnul să asculte rugăciunile tale și a celor cari se roagă pentru tine .Domnul să dea izbândă și să revii la familia ta.

George Alexander – La mulți ani, Maria! Suntem alături de tine și de familia ta. Oricât ar fi de greu, tot vom învinge! Binele trebuie să înfrângă forțele răului…

Sophia Toader – La multi Ani draga Maria !!!.. Un nume frumos ce descrie un suflet frumos cu un chip gingas si luminos, si ochii ce strabat vazduhul prin norii intunecati vijeliosi, dar care vad Lumina vie si Soarele dreptatii si Curcubeul Pacii Glorios !!! 🌄🌤🌞🌟🌠🌈 🎂🍭

Procopiu Dacian Doamne ai mila de acest minunat sufletel, da-i o zi fericita si cu maxima mangaiere macar de ziua ei si cat mai curand Te implor Tata ceresc, curma-i suferinta ei si a fratiorului ei. Amin!

IcaIosif Dobre La mulți ani fericiți Maria!!
Dumnezeu sa. Ți aduca ziua eliberări tale , cit mai curind…!!!

Ssandra Danyella  Astazi este ziua lui Maria,o fetita care de 2 ani a fost luata impreuna cu fratele ei Mihai de catre asa zisa protectie a copilului in Finlanda.Acesti doi frati au reusit in cateva videouri sa ne spuna cat de mult vor sa se intoarca acasa,sa ceara ajutor ptr-ca acolo nimeni nu ai asculta ,dar cei de acolo au hotarat acum sa ai conditioneze si sa ameninte pe mama lor Camelia sa nu se mai faca nimic in care copii sa se auda cum striga dupa ajutor .Cum spuneam azi e ziua lui Maria ,haideti sa intram fiecare in acest link care este facut ptr ea si sa ai uram un La multi ani binecuvantat

Carmen Brandt‎ La mulţi ani, Maria! Să fii sănătoasă şi să ajungi cât mai repede acasă

Florin Pavel La mulţi ani, fată frumoasă, să îţi aducă Domnul zile senine. Ploaia nu poate să ţină la nesfârșit, soarele va birui curând.

Rodi Avram  La Multi Ani, draga Maria. Esti o fata speciala si frumoasa si foarte curajoasa. Dumnezeu sa fie cu tine in fiecare zi !

Tabyta Nichitean Happy birthday beautiful🎂🌹🎈🎂🌹🎈

Orlando Resa  La multi ani Maria!Domnul sa te pazeasca si sa te creasca mare sa te ajute sa mergi acasa cu Mihai si sa va binec

Ana Baias La multi ani sanatosi si fericiti! Dumnezeu sa va binecuvinteze sa primiti incuvintarea de a fii impreuna cu mama voastra draga !Te iubim , fetita frumoasa !Striga la Dumnezeu care asculta rugaciunile !

Fotografia postată de Jason N Tina Thompson.

Jason N Tina Thompson – foto

Estera Bec La multi Ani frumoasa fetita!

Lili Apahidean God bless you !!Happy B day

Maria Anghel Maria crede ca Domnul Isus este si va fi cu voi si o sa rămână niște amintiri urate prin ce treceti acum , MULTI ANI FERICIȚI !

MarianasiNelutu Stirlea La multi ani frumosi si binecuvantati! Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te ajute! Dumnezeu sa te intareasca pe tine si familia ta si sa va reuneasca!
 tora pentru voi, nu sunteți singuri

Annie Kendall-Schittek M-am trezit cu un nod în git și gindul la nedreptate. La o copila frumoasa și drăgălașa care ținjește și merita sa aibă dreptul de baza sa fie la pieptul mamei ei. Încă un an, an sărbătorit în lagărul cruzimii si nedreptății, manipulata și condiționată de fiarele nemiloase. La mulți ani draga Mariuta! Chiar dacă e greu nu te oprii sa visezi sa speri la libertate la ” acasa.”Rugăciunea mea fierbinte e ca să fie ultima zi de naștere petrecută acolo. Parlamentari, Miniștrii, Ambasadori luați aminte și desfundati-va urechile! E nevoie de intervenție urgentă. Long overdue. La mulți ani copil frumos și puternic! Nu ești singura. Ginduri bune și pozitive. Te pot tine acolo dar nu te pot opri sa visezi sa speri.

Mariana Vesa La multi ani binecuvintati Maria! Nu dispera draga mea chiar dacă acuma treci prin încercări , ceia ce azi nu te doboară ,mâine te va face mai puternica . Sa va ajute Domnul ,cit mai curind sa fiți din nou împreuna ! Aceasta este rugăciunea mul

Ucu Neluta Filip Esti un inger tare frumos si sa stii ca suferinta de acum DOMNUL IISUS O SO TRANSFORME INCURIND IN MARE BUCURIE PENTRU CA INTODEAUNA DOMNUL A IUBIT COPII SI PARINTI.TE ROG FRUMOS SA FII PUTERNICA SI O INCURAJARE PT.MIHAI SPUNEI CA INCURIND VETI FI DIN NOU CU TOTI IMPREUNA.EU ITI DORESC DIN TOT SUFLETUL LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI IMPREUNA CU CEIDRAGI TIE.SA STII CA ACOLO NICIODATA NU ESTI SINGURA DOMNUL DUMNEZEU ESTE CU TINE SI ORICIND AI UN GIND POTI SA IL SPUI ,S-AU POTI SA-L ROGI CEVA CE DORESTI IN INIMA TA BUNA SI CU ATITA FRUMUSETE,SPUNEI IN GINDUL TAU CHIAR FARA VOCE PT.CA EL TE AUDE SI TE ASCULTA PT CA TE IUBESTE.MARIA SA STII CA FOARTE MULTI ROMANIVA IUBESC PE AMINDOI SI VA SUSTINEM.INCA ODATA LA MUUUUULTIIII ANIIIII. !!!🕊🎉🎂💛💙💖🌈

Iulia Murariu LA MULTI ANI MARIA .DOMNUL caruia îi slujesc si zilnic ma rog pt tine sa te pazeasca si sa fie cu tine mereu El aa lase protectia Lui divina peste tine te iubesc ca pe fiicele mele fi binecuvantata 😘😘💝💝🍰🍰🍨🍧🍬🍬🍪🍪

Fotografia postată de Jason N Tina Thompson.
Jason N Tina Thompson – foto 
Viorel Gugea La multi ani!Dumnezeu sa fie cu tine si sa te ajute in problemele tale!
Somblea Maria La multi ani printesa. Dumnezeu sa iti dea izbanda si libertate pentru ca doar El poate
Ioan Tigaeriu Trebuie sa crezi ca intr-o zi va fii bine
La multi aaaaaaaaaaaaaaaaaani!
Rodica Boța-Hasna La mulți ani Maria!!!!!!🐼🌸🍀🎂🍭
Magda Zaharia La multi ani, fetita scumpa! Fii puternica! Te iubim chiar daca nu suntem langa tine fizic, dar cu inima iti suntem aproape.
Daniela Oprisan La multi ani si Dumnezeu sa ti implineasca toate dorintele de ziua ta!

 Estera Ciama La mulți ani şi multe bucurii !

Marta Si Stefan Dascal La multi ani!!! Multa sanatate si Dumnezeu sa fie cu tine sa iti implinrasca toate dorintele !!!!

Simona Clopotel La multi ani, dragalasa mica si scumpa! Esti un exemplu de putere si vointa si Dumnezeu te va ajuta sa treci peste incercarea asta a vietii. Te iubim si te respectam, Maria!

Viorica Budimir Hapsa Dumnezeu sa te ocroteasca si de ziua ta sa primesti o veste mare ca poti pleca acasa !La multi ani !
Lucretia Moldovan La mulți ani,Maria! Dumnezeu să te binecuvânteze și să îți împlinească dorințele!
Nina Miky Sandu La mulți ani, Dumnezeu sa te binecuvânteze
Fotografia postată de Eugenia Mihet.

Eugenia Mihet La multi ani. !!!! (foto)

Marcela Marc Multi ani binecuvântati cu Hristos!!

Mihaela Voievidca La multi ani!!!!

Anisoara Claudia La mulți ani!
Aurora Hack La Mulți Ani îngeraș!
Ssandra Danyella La multi ani binecuvintati Maria!
 Ioana Alecu La multi ani ! Domnul sa lucreze pentru intregirea familiei voastre !-
Violeta Costea La multi ani copil frumos!!
Fotografia postată de Thompson Daniela.
Thompson Daniela – foto 
Neli Chise Maria iubita, îți doresc ‘La mulți ani cu sănătate și fericire, Bunul Dumnezeu sa scrie în dreptul tău sentința eliberării!
Mirela Mihaela Domnu så binecuvinteze😇😊 
Dorina Gulei La multi ani fericiți dragă Maria Dumnezeu să te binecuvânteze cu multă sănătate bucurii împliniri alaturi de cei dragii ție 😘😘😘😘 Dumnezeu te iubește prințesă mică 😘😘😘😘😘
Voica Ban LA MULȚI ANI BINECUVINTATI, MARIA!
Florian Grigore La multi ani , cu sanatate , bucurii si impliniri, Dumnezeu sa te binecuvanteze.

Ghita Costea La multi ani Maria !!!.Dumnezeu sa ti asculte si sa ti implineasca toate dorintele .

Sandy Dany – fotoFotografia postată de Sandy Dany.

Vio Ticarat La multi ani!

Neli Chise Maria iubita, îți doresc ‘La mulți ani cu sănătate și fericire, Bunul Dumnezeu sa scrie în dreptul tău sentința eliberării!

Gabriela Georgescu O lume-ntreaga e cu inima a laturi de tine, de mama ta, de fratele tau. La multi ani, copil frumos si curajos.
Fotografia postată de Sandy Dany.
Sandy Dany – foto
Aurica Si Nicu Toderasc La multi ani Maria !!! Va asteptam acasa !!!

Estera Moisa La multi ani Maria,multa sanatate si numai bucurii sa iti de-a Dumnezeu si mai mult decat orice sa ai bucuria eliberarii cat mai urgent.Fi optimista si puternica.

Iuliana Lisman La mulți ani Maria si din partea fetițelor mele Ioana si Sara!😘😘😘Santem alături de tine,curaj!!!
Dana Ursu Crisan Maria , LA MULȚI ANI ! LIBERTATE ÎȚI DORESC !
De -acolo din adâncul acelei închisori vei fii eliberata pentru ca lacrimile , dorul și gândurile tale au fost văzute si ascultate ; iti va trimite Dumnezeu ajutor în clipele grele de zbucium suflet dulce și scump.
Ne rugam mulți pentru tine , pentru voi !
Doamne , deschide Te rog porțile ferecate ale acelui loc blestemat și nimicește – l Tu grabnic pentru ca mulți suferă din cauza nelegiuitilor ! Amin !
Fotografia postată de Alexa Deny.

Alexa Deny Domnul sa o binecuvinteze si sa ai ajute sa se intoarca acasa cu Mihai !

Elena Vinter – Domnul Isus sa te elibereze si sa faca sa lumineze fata lui peste tine. Amin.

Rodica Boța-Hasna La mulți ani frumoasă şi curajoasă Maria!!!!!!!🌸🍀🎂…Dumnezeu să te mângâie şi să-ți dea putere să rezişti!!!!!!!

Vamos Dorina La multi ani , Irinuca si fratiorii ei iti ureaza sanatate si biruinta !!!

Mire Inta Dulceata de fetita,FII binecuvantata si ocrotita de cel ce Poate Totul,Dumnezeu … La multi ani 😘😘💖💖👑🎂🎆

Fotografia postată de Veverita Mariana Carmen.
 Veverita Mariana Carmen La multi ani Maria· – foto

Codruta-Mihaela Constantinescu  La multi ani buni,cu sănătate si pace în familia ta!Ești iubită,fetiță curajoasă!

Lazar Nicoleta la multi ani, fata curajoasa! ma gandesc mereu la tine si ma rog sa ajungeti mai repede acasa, la mama voastra. si tu si Mihai sunteti niste copii minunati si puternici. Dumnezeu va avea grija de voi si va va oferi bucuria de a fi impreuna. te imbratisez cu drag! 🙂

Claudia Balan – Maria, la mulți și frumoși ani lângă familia ta! Să nu-ți pierzi nicio clipă nădejdea, vei fi lângă ai tăi cu ajutorul Bunului Dumnezeu, căci după răstignire urmează intotdeauna învierea. Noi toți ne rugăm pentru tine și pentru Mihai.

MESAJ de CRACIUN

18 ianuarie 2018 –

Ssandra Danyella – Mihai si Maria au nevoie sa ai sustinem in rugaciune,sant singuri si tristi dar continua sa se roage ca Dumnezeu sa ai ajute sa vina acasa,chiar daca sant doar niste copii ei stiu ca nu sant singuri,ca multi ai sustin si se roaga ptr. ei ,Dumnezeu sa le vina in ajutor! Camelia Smicala : Am fost amenintata telefonic ca vor fi sistate intalnirile Andreei cu copiii deoarece i-a filmat .Andreea a fost convocata la social sa dea cu subsemnatul. Am refuzat intalnirea.

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  ian. 25, 2018 @ 02:29:36

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Cota Mihaela
  ian. 26, 2018 @ 12:37:14

  La Multi Ani ! copil puternic si scump…Iisus sa fie cu voi intotdeauna…nu va pierdeți speranta…pana la urma o sa fiti împreună cu toții…sunteți in rugăciunile noastre mereu…te iubesc

 3. Trackback: O zi fericită pentru Mihai, Maria și Camelia Smicală | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: