Video Valeriu Ghilețchi  – Discurs în APCE pe marginea raportului prezentat de Titus Corlățean: „Procesul de pace Israel-Palestina: rolul Consiliului Europei.”

Valeriu Ghilețchi  – Discurs în APCE pe marginea raportului prezentat de Dl Titus Corlățean, întitulat: „Procesul de pace Israel-Palestina: rolul Consiliului Europei.” Pacea este cel mai important lucru pentru Ierusalim și Israel.

Despre Pacea dintre Israel și Palestina

În calitate de membru al APCE, susțin plenar necesitatea implicării comunității europene în restabilirea Păcii dintre Israel și Palestina. E important pentru întreaga lume ca părțile implicate în conflict să găsească compromisuri pentru a depăși această situație.

În același context, nu sunt de acord cu cei care spun că declarația președintelui SUA, prin care a anunțat intenția de a-și muta ambasada la Ierusalim, care ar trebui să fie și capitala Israelului, a blocat negocierea procesului de pace.

Din contra, încercarea de a restabili acest adevăr istoric ar putea contribui la dinamizarea negocierilor și identificarea compromisului de către ambele părți

Citește – Valeriu Ghilețchi ales în funcția de președinte al Comisiei Permanente pentru alegerea judecătorilor Curții Europene a Drepturilor Omului

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: