Ravi Zacharias își apără integritatea

1 Corinteni 10:12 – 12 Astfel dar, cine crede că stă în picioare să ia seama să nu cadă.

El este cunoscut ca unul din liderii de bază ai creștinismului acestei generații. Dar în această săptămână, Ravi Zacharias își apără propria integritate.
Fondatorul Organizației Ravi Zacharias International Ministries (RZIM) a lansat o declarație adresată unui proces care implică o femeie căsătorită care la acuzat că a solicitat fotografii goale de la ea prin corespondență prin e-mail, potrivit CBN.

Zacharias declară că a întâlnit femeia și soțul ei la o conferință din Canada în octombrie 2014.
„Soția a întrebat dacă aș putea ține legătura cu soțul ei pentru că avea întrebări despre credința creștină. Așa după cum au cerut, am urmat prin trimiterea unui e-mail și a unei cărți și i-am invitat să ia parte la unul dintre programele noastre educaționale de la Ravi Zacharias International Ministries (RZIM), „a spus Zacharias în declarație.
El a continuat să descrie întâlnirea  din nou a cuplului la un eveniment câteva luni mai târziu, după care au invitat pe Zacharias și pe soția sa la cină.

,,Ulterior, ea a început să mă contacteze prin adresa de e-mail pe care am folosit-o pentru a-i contacta soțul, după întâlnirea cu ei. Răspunsurile mele erau de obicei scurte. Apoi, anul trecut, ea mi-a trimis, șocant, imagini extrem de inadecvate, nesolicitate .Am instruit-o clar să nu mai  contacteze sub nici o formă; I-am blocat mesajele și am hotărât să termin orice contact cu ea „, a spus Zacharias.

El a explicat că, în 2016, femeia la informat că intenționează să-i spună soțului său despre imagini și să pretindă că Zacharias le-a cerut. Doar câteva luni mai târziu, a primit o scrisoare din partea avocatului cuplului care solicita bani.
Zacharias a intentat un proces împotriva cuplului, în conformitate cu Legea Racketeer Influenced and Corrupt Organizations. Ei au răspuns cu o cerere de soluționare a problemei prin mediere, în afara instanței. El declară că problema a fost rezolvată, dar nu este în măsură să discute în continuare despre această situație din motive legale.

El a clarificat că ambele părți și-au plătit propriile cheltuieli de judecată și că nu au fost folosite fonduri din partea misiunii sale.
„Am învățat o lecție dificilă și dureroasă prin această încercare. Ca soț, tată, bunic și lider al unei slujbe creștine, n-ar fi trebuit să mă angajez în comunicarea permanentă cu o altă femeie decât soția mea. și să mă protejez chiar de aparențe improprii și pentru asta îmi pare rău profund. Am recunoscut acest lucru Domnului meu, soției mele, copiilor mei, consiliului nostru de lucrători și colegilor mei „, a spus Zacharias în declarația sa.
„Dați-mi voie să spun categoric că nu am întâlnit această femeie singură, în mod public sau privat. Întrebarea nu este dacă am solicitat sau am trimis fotografii sau mesaje ilicite unei alte femei – nu am făcut-o și nu există dovezi contrariului – , ci dacă ar fi trebuit să fiu un participant voluntar în orice comunicare extinsă cu o femeie care nu este soția mea. Răspunsul, si pot spune fără echivoc,  este nu, și accept pe deplin responsabilitatea „, a continuat el.

 

3 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Ravi Zacharias își apără integritatea – CrestinTotal.ro
 2. GHITA LAVRIC
  ian. 29, 2018 @ 02:18:27

  Multumim de clarificare.. Asta este in timpurile noastre o arma a intunericului, si asa a fost totdeauna dar la alta scara,– Denigrarea si schimbarea imaginii slujitorilor credinciosi dedicati care prin daruirea si modelul lor deranjeaza imparatia intunericului.. Aproape ca –avem un criteriu de evaluare –a slujitorilor proeminenti in lucrarea Domnului > Incepe parca sa se formeze o regula .> pe cat este pe o treapta mai inalta si eficient de a aduce o trezire spirituala si a aduce lumina peste oamenii pierduti, intr-o noua dimensiune <,,O minciuna trebuie sa fie suficent de mare ca sa fie crezuta” ca masele sa spuna ca nu se putea sa fie inventata chiar asa …si efectul este ca in cele mai multe cazuri , chiar daca se retracteaza prin procese sau declaratii publice efectele raman intr-o oarecare masura…Chiar se merge pe ideea diabolica ca i-o fac il acuz si denigrez ca oricum ma iarta ,.. de aceea Domnul sa ne ierte dar unii merita sa plateasca despagubiri morale consistente , iar banii nu putini ar trebui luati si donati pentru binefacere, sa fie lectie la altii.. Asa avem multe victime la slujitori care chiar aduceau un suflul nou spiritual, depasind letargia formelor traditionale si nu pot sa nu ma gandesc la Vladimir Pustan, Florin Ianovici , si atatia altii Paradoxul este caci cu cat incerci sa limpezesti public situatia, cu atat faci o publicitate gratuita de unde castiga mai mult raul nu binele….Cand vad ca cineva are un har divin aparte , deja ma astept la ceva atacuri… De aceea personal parca am o sovaiala uneori de a ma implica in unele proiecte de lucrare publice mai mari,sau atipice ce pot trezi prejudecati,celor credinciosi(ai dublu atac ) , unde totusi se vede ca este o mare nevoie,…trebuie sa iei in calcul si rastignirea, este principalul motiv a amanarii, poate vinovata uneori.. Ei si multi altii sunt martirii anonimi ai timpului nostru si cine poate spune cine va urma ..Nu fii o victima a promovarii dezinformarii !!!

 3. octavpelin
  ian. 29, 2018 @ 02:29:38

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: