European Dignity Watch, mesaj pro referendum pentru familie: Politicienii români au două opțiuni: să respecte vocile celor trei milioane de români sau să meargă în direcția politicii lui Ceaușescu și să ducă înapoi România în perioada dictaturii

Referendumul pentru familie se putea ține încă de anul trecut, dar clasa politică românească a făcut tot ce a putut pentru a bloca acest demers, în ciuda celor trei milioane de semnături depuse în 2016 la Parlament de Coaliția pentru Familie.
European Dignity Watch, o organizație internațională cu sediul la Bruxelles, a susținut încă de la început inițiativa Coaliției pentru Familie, criticând, în ultimii doi ani amânarea organizării referendumului și ignorându-se  astfel voința a trei milioane de cetățeni.
Într-un mesaj video postat recent, European Dignity Watch, își manifestă din nou sprijinul pentru organizarea referendumului, prin vocea croatei Zeljka Markici.
Românii au strâns mai mult de trei milioane de semnături, în ceea ce eu numesc cea mai puternică mișcare cetățenească din istoria democratică a țării. Politicienii români au două opțiuni. Fie să respecte aceste voci, să le audă și apoi să le permită cetățenilor să aleagă dacă doresc să protejeze căsătoria între un bărbat și o femeie.
O altă opțiune este să aleagă să aleagă să meargă în direcția politicii lui Ceaușescu și să ducă înapoi România în perioada în care dictatura conducea.
Sper că vor alege prima opțiune.”, spune  Zeljka Markici.
Afla mai mult – ACTIVE NEWS

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: