Scrisoare de la Eugene

Scrisoare de la Eugene:
28 Ianuarie 2018
Dragă Laura, mulțumesc pentru tot. Greutatea mea scade constant. Acum am 64 kg – aveam 81kg. Fac teste de urină și de sânge zilnic. De asemenea, mi se verifică tensiunea, temperatura și nivelul de oxigen de doua ori pe zi. Doctorii încearcă să oprească scaderea glucozei – când îmi scade nivelul glucozei, pot să aleg între a face o injecție sau să mi se pună zahăr în apă – de obicei aleg zahărul în apă. Iau două multivitamine pe zi și beau multă apă fiartă, atât. Doctorii și asistentele mă supraveghează 24/7. În timpul nopții aprind lumina de două ori ca să verifice daca sunt în regulă. Doctorii spun că durata vieții în aceste condiții variază de la persoană la persoană – am fost foarte sănătos înainte, dar simt că providența lui Dumnezeu mă ține. Dacă voi înceta greva foamei, mă vor pune înapoi într-o aripă obișnuită a închisorii. Guvernatorii mă vizitează zilnic. Este imposibil să ascund mâncare aici, deoarece sunt controlat 24/7.

A fost aici un băiat (l-am cunoscut) care s-a oprit la ziua 61, dar el era consumator de droguri înainte. La vârsta de 22 ani arată ca la 35. Am fost avertizat de doctori că efectele de lungă durată sunt iminente. Te rog să continui numărătoarea zilelor, am nevoie de ea. Stau în celulă întins în pat majoritatea timpului. De două ori pe săptămână merg în vizite pe distanțe scurte – acestea îmi țin creierul în viață. Săptămâna aceasta e fără vizite. Testele de sânge arată schimbări în mai mulți parametri. I-am trimis Lulushei (cred). Mi se oferă mâncare zi de zi și întotdeauna refuz politicos. Autoritățile închisorii sunt extrem de îngrijorate și încearcă să vorbească cu Medway. Citesc Biblia mai mult decât înainte – se imprimă în minte.

Cred cu tărie ca acțiunea Ruislip ar ajuta – te rog să o contactezi pe Sara Nicholls pe facebook, locuiește în apropiere. Văd că Medway sunt îngrijorați în privința Ruislip.

Toate cele bune către PRF și tuturor românilor care mă susțin. Dumnezeu să vă binecuvinteze.

SCRISOARE Primita de Laura Tucker de la Eugene Lukjanenko

Mesaj de la Laura Tucker:

Laura Tucker – Col. 4:2-4 Stăruiţi în rugăciune, vegheaţi în ea cu mulţumiri. 3 Rugaţi-vă totodată şi pentru noi, ca Dumnezeu să ne deschidă o uşă pentru Cuvânt, ca să putem vesti taina lui Hristos pentru care, iată, mă găsesc în lanţuri: 4 ca s-o fac cunoscută aşa cum trebuie să vorbesc despre ea. 

Our heavenly Father, please work in the soil of Eugene’s heart. Send your sweet Spirit to draw him to Your love. Turn his heart to You. Convict him of sin, righteousness, and judgment. Lead Eugene to become a follower of the Way, the Truth, and the Life. We pray that “God is love” would truly penetrate Eugene’s broken heart. We ask You, dear Father, to open a door for the gospel in Eugene’s heart, so that he can be the son to You that you long to bring to glory. Amen

1 Ioan 4:8 Cine nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este dragoste. 

Ioan 14:6 Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărulşi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. 
John 16:8 Şi când va veni El, va dovedi lumea vinovată în ce priveşte păcatul, neprihănirea şi judecata. 
Hebrews 2:10 Se cuvenea, în adevăr, ca Acela pentru care şi prin care sunt toate şi care voia să ducă pe mulţi fii la slavă, să desăvârşească, prin suferinţe, pe Căpetenia mântuirii lor. 

Ioan 3:16 Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.

Mesaj de la un lider al Grupului Pro Reintregirea Familiei:

E timpul rugaciunii intense frati dragi si surori scumpe! 
Dumnezeul nostru bun s-a apucat de minuni. Acum cand totul ar fi fost imposibil sa se gaseasca oameni sa mearga cu pastorul Efim la Medway Council, Dumnezeu si-a trimis deja oamenii Lui acolo si asteapta in rugaciune sa mai vina si altii. Va vom tine la curent cu ce va urma.

Doamne Dumnezeul nostru cat de minunat este numele Tau peste tot pamantul si ce minunat lucrezi Tu! Ne deschizi si ferestre in cer daca e nevoie si ne scoti oameni de unde numai Tu stii. Slava, glorie si onoare Tie bunul nostru Dumnezeu care ii vei scoate la loc larg si pe bietul Eugene si pe fiul sau care credem ca astfel vor ajunge sa Te cunoasca pe Tine singurul Dumnezeu adevarat si pe Isus Hristos pe Care L-ai trimes Tu. 
Marire Tatalui, Fiului si Sfantului Duh in veci amin!

Iubita biserica intru Hristos Domnul haideti la rugaciune intensa acum! A sosit momentul sa-i inconjuram cu puterea rugaciunii noastre pe fratii care sunt acolo in linia intai si care vor merge pentru Eugene la acest consiliu!

„Deci Petru era pazit in temnita, si biserica nu inceta sa inalte rugaciuni catre Dumnezeu pentru el.” (Fapt.12:5)

 

5 comentarii (+add yours?)

 1. SandaTulics
  ian. 30, 2018 @ 22:26:54

  Doamne Tată ,topește plumbii ce țin în captivitate și în suferință pe fratele nostru Eugene.Uită-TE cu milă la jertfa dragostei lui pentru copil. În numele sfânt și scump al Domnului Christos ,Te rugăm,amin

  • rodi
   ian. 30, 2018 @ 23:34:58

   Amin. Doamne nu-l lasa in aceste clipe grele cand are mare nevoie de indrumare. Vorbeste-i, Doamne si indura-te de el!

 2. octavpelin
  ian. 31, 2018 @ 03:02:16

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Trackback: Victorie – După greva foamei, EUGENE Lukjanenko a câștigat dreptul de a-și vedea fiul | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: EUGENE si-a vazut fiul !!! | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: