Ben Carson răspunde ateilor: „Refuz să fiu intimidat – Credința mea mă ajută să servesc națiunea mai bine“

WASHINGTON – Secretarul de Locuințe și Dezvoltare Urbană (HUD), Dr. Ben Carson, clarifică poziția cu referință la  studiul biblic săptămânal al Cabinetului la care participă.
„Refuz să fiu intimidat de grupurile anti-religioase de a renunța la spiritualitatea sau convingerile mele religioase”, a declarat Carson pe pagina de pe Facebook pe care o împarte cu soția sa, Candy, potrivit CBN.

El răspunde unui proces depus de Fundația pentru Libertate de Religie (FFRF) și Cetățeni pentru Responsabilitate și Etică în Washington (CREW).

Grupurile au dat în judecată pentru că HUD nu a renunțat la taxa standard pentru Freedom of Information Act (FOIA) pe care agențiile le percep pentru completarea cererii și a hârtiei utilizate pentru imprimarea documentelor.

Reclamațiile FOIA au avut ca scop să afle dacă timpul guvernamental sau resursele sunt folosite pentru studiul Bibliei.
„Ei se tem că o băutură fierbinte sau un covrig ar putea fi consumate în detrimentul contribuabililor (platitorilor de impozite) sau că personalul ar fi fost forțat să participe la activități religioase împotriva voinței lor”, a scris Carson.

„În primul rând, fondurile contribuabililor nu sunt folosite pentru susținerea acestei activităti”, a menționat el. „În al doilea rând, nici un personal nu este implicat în studiul Bibliei”.
Carson participă la studiul biblic săptămânal, alături de alți membri ai cabinetului președintelui Donald Trump, condus de Ralph Drollinger, fondatorul Misiunii Capitol.
„Joseph Stalin, tiranul rus care a spus că Statele Unite ar putea fi distrusă din interior erodând trei lucruri: patriotismul nostru, moralitatea și spiritualitatea noastră”, a spus el. „Aceste lucruri sunt în present sub atacuri grave. Noi oamenii trebuie să decidem cine suntem și pentru ceea ce noi stăm”.

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: