Domnul ministru Ioan Denes a preluat portofoliul Apelor și Pădurilor de la doamna ministru Pana Doina

Astăzi, 30 ianuarie, domnul ministru Ioan Denes a preluat portofoliul Apelor și Pădurilor de la doamna ministru Pana Doina, care i-a urat mult succes în noua funcție și l-a asigurat de întreg sprijinul domniei sale, ca deputat în Parlamenul României.

Preiau astăzi un portofoliu extrem de important pentru România. Înființarea acestui minister a fost considerată o prioritate națională, tocmai de aceea ea se regăsește în Programul de Guvernare încă de la început. Prioritățile mele imediate se referă la gestionarea eficientă și durabilă a acestor domenii esențiale, prin dezvoltarea sistemelor de monitorizare a trasabilității lemnului, combaterea tăierilor ilegale, punerea sub protecție a pădurilor virgine și, bineînțeles, managementului apelor și al riscului la inundații. Voi fi partenerul tuturor celor care își doresc gestionarea corectă, durabilă și responsabilă a apelor și pădurilor din România, însă toleranța mea va fi zero față de cei care încalcă legea. Îi mulțumesc pentru întreaga activitate doamnei ministru Doina Pană și sunt convins că va fi un real sprijin pentru noi în Parlament”, a declarat ministrul Ioan Deneș.

Imediat după semnarea protocolului de predare-primire, noul ministru a dorit să viziteze fiecare birou din instituție, pentru a cunoaște angajații. Ulterior, programul demnitarului prevede ședințe de lucru cu reprezentanții conducerii Ministerului.

SURSA – http://apepaduri.gov.ro/ioan-denes-noul-ministru-al-apelor-si-padurilor/

Vezi si – VIDEO Ioan Deneș, oficial ministru al Apelor și Pădurilor. Senatorul Ioan Deneş, a depus jurământ la Cotroceni

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    feb. 01, 2018 @ 02:41:28

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: