Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, interviu pentru STIRIPESURSE.RO (VIDEO)

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, interviu pentru STIRIPESURSE.RO: Mai multe țări europene își vor muta ambasadele la Ierusalim (VIDEO)

Benjamin Netanyahu, prim-ministrul statului Israel, vorbește într-un interviu pentru STIRIPESURSE.RO despre decizia președintelui Donald Trump de a muta Ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim, recunoscând astfel Ierusalimul drept capitala Israelului. Netanyahu dezvăluie că există discuții diplomatice cu mai multe țări, inclusiv din Europa, în vederea mutării ambasadelor la Ierusalim.

Reporter: – Toată lumea a fost surprinsă când președintele Trump a anunțat mutarea ambasadei SUA la Ierusalim. Dumneavostră ați fost surprins?

Benjamin Netanyahu: – Nu am fost surprins, pentru că a promis în campania electorală că va face asta și a făcut ceea ce a promis. A făcut ceea ce era corect. Este absurd să susții, la 3000 de ani de când Regele David a stabilit că Ierusalimul este capitala noastră și la 70 de ani de când Ierusalimul este capitala statutul evreu modern, că Ierusalimul nu este capitala noastră. Președintele Trump spune ceea ce este evident. Mă bucur că a spus ceea ce știe toată lumea că este adevărat. El a avut curajul să o spună.

CONTINUARE pe STIRI PE SURSE – https://www.stiripesurse.ro/benjamin-netanyahu-premierul-israelului-interviu-pentru-stiripesurse-ro-mai-multe-ari-europene-i-i-vor-muta-ambasadele-la-ierusalim-video_1246448.html

STIRIPESURSE.RO: Interviu cu Benjamin Netanyahu, premierul Israelului

 Interviul integral acordat de Benjamin Netanyahu portalului STIRIPESURSE.RO va fi publicat în zilele următoare.

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: