SUA – Revoltător – Clerici se adună sa ,,binecuvânteze” și să ,,sfinţească” singura clinică de avort târziu din zonă

Matei 7:21-23 

21 Nu oricine-Mi zice: «Doamne, Doamne!» va intra în Împărăţia Cerurilor, ci doar acela care face voia Tatălui Meu, Care este în ceruri. 22 Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: «Doamne, Doamne, n-am profeţit noi în Numele Tău? N-am scos noi demoni în Numele Tău? N-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?» 23 Atunci le voi spune limpede: «Niciodată nu v-am cunoscut! Plecaţi de la Mine, voi, cei ce săvârşiţi fărădelegea!»

Când clerul se adună la o clinică de avort, este de obicei în semn de protest, în afara clădirii.
Rareori se înghesuiesc în clinică, nu pentru a condamna, ci pentru a binecuvânta procedurile care se întâmplă acolo.

Totuși, aceasta a fost sarcina lui Rev. Carlton Veazey lunea trecută când a condus o rugăciune la Bethesda, statul Maryland. „Dumnezeul harului și Dumnezeul slavei, în care ne mișcăm și trăim”, a spus el, în timp ce a rostit o rugăciune pentru bunăstarea doctorului și a asistentelor care facilitează avorturile la o clinică de aici și pentru pacienții lor. „Ține-i în siguranță și menține-i puternici. Și fie ca ei întotdeauna să știe că tot ce fac ei este pentru slava Ta. ”

Veazey a fost unul dintre cei patru pastori creștini și un rabin care s-au adunat pentru a binecuvânta această clinică de avort de la Bethesda într-o ceremonie neobișnuită de inter-confesiune. (Un preot hindus de la un templu local, care ar fi trebuit să participe si care a mai binecuvântat înainte o clinică de avort, nu a mai ajuns.)

Opiniile privind moralitatea avortului diferă drastic intre credințe. Catolicismul și unele denominațiuni protestante învață că viața începe din momentul concepției și avortul în orice moment este asemănător cu uciderea. Alți protestanți și învățături din mai multe alte credințe nu sunt de acord cu această definiție a vieții și subliniază, în schimb, sfințenia sănătății și voința liberă a femeilor.

Veazey, un pastor baptist, a vorbit luni despre bazele juridice și morale ale poziției sale privind drepturile de avort. „Curtea Supremă a afirmat dreptul femeii de a alege un avort. Dar, înainte ca Curtea Supremă să facă acest lucru, Dumnezeu a făcut-o deja, pentru că afirmă o agenție morală a unei femei „, a predicat el. Câțiva membri ai personalului clinicii au murmurat: „Amin.”

Acest avort târziu presupune dezmembrarea copilului înainte de eliminarea sa din uterul mamei. Legislația a fost propusă și susținută de organizația National Right to Life. Procedeul de o cruzime deosebită a fost descris de judecătorul Anthony Kennedy de la Curtea Supremă a Statelor Unite, ca opinie separată la decizia din cazul Stenberg v. Carhart (2000) care se referea la avortul în ultimul trimestru de sarcină, astfel:

„Fetusul, în multe cazuri, moare la fel cum ar muri un adult sau copil: sângerează până la moarte în timp ce este rupt în bucăți, membru cu membru. Fetusul poate fi viu la începutul dezmembrării și poate supraviețui o perioadă în timpul procesului.”

Același judecător a menționat într-o altă decizie importantă, Gonzales v. Carhart (2007) că avorturile prin dilatare și evacuare „sunt încărcate cu puterea de a devaloriza viața umană”.

3 comentarii (+add yours?)

 1. GHITA LAVRIC
  feb. 02, 2018 @ 02:06:57

  MESAJ CATRE Mister PASTOR EVANGHELIC APOSTAT >>// ,,. Negresit, Fiul omului Se duce dupa cum este scris despre El. Dar vai de omul acela prin care este vandut Fiul omului! Mai bine ar fi fost pentru el sa nu se fi nascut!”
  . Iuda, vanzatorul, a luat cuvantul si I-a zis: „Nu cumva sunt eu, Invatatorule?” „Da”, i-a raspuns Isus, „tu esti!” Matei c 26V24,25…///..Presupunem ca ati avut o mama credincioasa care se temea de Dumnezeu si iubea copiii,care v-a crescut cu greu, ca tu sa poti fii in viata , sa devii un slujitor pentru viata , sa aduci speranta mamelor sa-si creasca oameni care sa fie o binecuvantare.. Dar ne pare rau ca ai avut o mama asa minunata..Ca altfel ai ai fi nimerit intr-o clinica de avort tarziu, ca ea ar fi tot sovait, si atunci clesti sangerosi a unui om fara mila si suflet ar fi inceput sa-ti smulga cate o mana . cate un picior , te-ar fi apucat poate si de gura aceea care acum este blestemata si ar fi rupt bucati din ea , asa cu tu ai ajuns sa le doresti la alti copii nevinovati ce striga catre viata,si ce-i mai degradant cao faci in numele Domnului pe care pretinzi ca il slujesti .. Nu as fi acceptat nici un avort la nici un copil, dar citind azi in acest context cuvintele lui Isus ,,Mai bine ar fi fost pentru el sa nu se fi nascut!”… m-am gandit ca Domnul are dreptate…pentru unii ca tine poate ar fii fost mai bine sa fi avut altfel de mama , sa nu te fi nascut…

 2. octavpelin
  feb. 02, 2018 @ 03:53:36

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. GHITA LAVRIC
  feb. 03, 2018 @ 12:12:32

  (Acest mesaj a fost doar O PARABOLA de trezire si constientizare sub forma comparativa ca cei care promoveaza avortul sa realizeze ce doresc la altii , la copiii lor… De fapt ca crestini noi il compatimim pe acesti lideri , le dorim viata si pocainta ! ps . Chiar daca au fost cuvinte c-am grele nu uitati ca si Dl Isus a folosit parabole dramatice ca PILDA BOGATULUI NEMILOSTV de a arata consecintele faptelor noastre, iar focul Ghenei si scrasnirea dintilor sunt expresii destul de surprinzatoare..Luca 16v19-31

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: