O zi fericită pentru Mihai, Maria și Camelia Smicală

foto Agnus Dei

– Prima data cand se intalnesc toti trei impreuna. Sa nu obosim sa ne rugam pentru aceasta familie scumpa in fiecare zi, sa aduca Dumnezeu ziua cand vor fi impreuna in mod permanent, nu doar in vizita de cateva ore. Doamne, Te rugam, indura-te de Maria, de Mihai si de doamna Camelia. Si iti multumim ca pana aici ai fost cu ei. Ii incredintam pe bratul Tau.

Camelia Smicala: Prima dată când am voie sa ii vad pe amândoi în același timp.

Vezi aici – Camelia Smicala – Finlanda cea de toate zilele si singura inchisoare de copii din Europa

 

In sfarsit doamna Camelia a putut sa-i duca un tort de ziua Mariei, cu 9 zile dupa ce Maria a implinit 11 anisori pentru ca nu i s-a dat voie de sistemul Protectiei Copilului. Dumnezeu sa o binecuvanteze pe Maria  si pe Mihai si sa le implineasca dorinta de-a merge acasa la mama lor cat mai curand. Pentru aceasta ne vom ruga pana Dumnezeu ne va raspunde in dreptul ambilor copii, si Maria, dar si Mihai.

3 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  feb. 03, 2018 @ 00:14:08

  Slava Domnului! Sa continuăm să MILJOCIM

 2. octavpelin
  feb. 03, 2018 @ 03:04:44

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. orely
  feb. 04, 2018 @ 23:12:00

  O,cit ma bucur de mult ca inima acestei mame a inceput sa fie tot mai mingaiata si intarita .Slava Domnului ca si in vremurile grele de pe urma Ocroteste Familia si copiii doar prin EL este Totul cu putinta ! Bunul Dumnezeu sa redea cit mai curind fericirea si intregirea acestei greu incercate famili si Zimbetul sa poata sa fie deplin pe fetele acestor doi copii al mamei lor,al surorii lor mai mari si al tuturor rudelor lor.
  Succes tuturor celor din Finlanda si din toate tarile care se lupta si se roaga pentru ei ,si pentru Libertatea copiilor de a fi linga aceea care le-a dat viata. harazita de Dumnezeu pentru a le fi MAMA si a luptat din greu pentru ei cu ultimele puteri fara sa isi dea timp de odihna !Va multumim pentru imaginea cu cei 3 atit de fericiti incit numai este nevoie de cuvinte!!Ne bucuram si noi toti care am fost impresionati de durerea si tragedia lor!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: