Pastorul Jean Chiforeanu – Marea Trimitere – LIVE la Radio Vocea Evangheliei

Pastorul Bisericii Baptiste Maranata Jean Chiforeanu:

Prea putin se face. Deja, eu observ, in ultimii 28 de ani de libertate, prea multi inteleg ca viata crestina se rezuma la venit si plecat de la biserica, ascultarea unei predici bune sau daca-i vremea urita, mai am alte mii de oportunitati de-a asculta un mesaj bun, un program bun. Un al doilea ar fi invatarea. Ca vedeti, scrie: Invatati-i si botezati-i. Si Domnul Isus s-a referit si la acest aspect. Eu mi-am dat seama ca sunt multi, dupa ce-L primesc pe Domnul, sunt in dragostea dintai. Nu stiu cum sa faca lucrul acesta. Si lucrul acesta tine de cei patru pasi ai evanghelizarii. Crestinul sa-i aiba la el pretutindeni. Cei patru pasi ai evanghelizarii:

  1. Primul pas – Dumnezeu e dragoste. Aici, poti discuta de dimineata pana seara cu toti oamenii.
  2. Al doilea pas – Dupa care, revenim la pacatosenia omului. Stricaciunea lumii.
  3. Al treilea pas – Care-i solutia? Solutia este Domnul Isus Hristos si jertfa de pe crucea Domnului Isus. Aici poti vorbi despre prioritatea si prioritizarea propovaduirii jertfii Fiului lui Dumnezeu.
  4. Al patrulea pas – CE FACI TU? Cunosc mai multe biserici care au mentori, care se ocupa de invatarea pasilor de evanghelizare si de marturisire.

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: