Mihai Gheorghiu – Discursul urii împotriva celor 3 milioane de cetățeni românii care au semnat pentru definirea constituțională a căsătoriei a atins cote inacceptabile

Mihai Gheorghiu FOTO via Stiripentruviata.com

Discursul urii împotriva celor 3 milioane de cetățeni românii care au semnat pentru definirea constituțională a căsătoriei a atins cote inacceptabile. Se vorbește despre ei ca și cum ar fi niște suboameni care populează mizerabil o țară, care ea însăși nu ar trebui să existe sau chiar nu există decât ca o fantomă a naționalismului și corupției.
În acest fel, cu toții suntem aruncați în neantul ghenei istoriei. În istorie rămân doar „elitele” care guvernează matur și salvator comunitatea noastră de „suboameni” care credem în dreptul la un referendum, la normalitate și la demnitate. O ură profundă împotriva României și a Bisericii întemeiază acest discurs.

 

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  feb. 03, 2018 @ 03:04:22

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. mike
  feb. 04, 2018 @ 14:02:22

  Nu inteleg – de ce capitulam asa de usor?? Noi poporul nu putem fi aruncati la gunoi-chiar daca voim noi– popor fara conducatori exista si poate trai – dar conducatori fara popor –nema- Asa ca ,-noi poporul trebuie sa fim aceia care propunem si facem –cu ajutorul Domnului legile de convetuire a societatii nici decum citva faliti fara discernamint– Propun sa ne unim – cu totii si sa spunem celor surzi – DE AZI INAINTE – NU VOM MAI PLATII TAXE VOUA!!!! –pentru ca nu ne reprezentati pe noi -POPORUL- ne descurcam si fara voi – Declaram ca unicul conducator al nostru pe DOMNUL ISUS CHRISTOS – LUI-vom plati taxele, nu voua – ( e laudabila initiativa -Poloniei a Ungariei cu toate ca e jumatate cit Romania nu se sperie de citva -anormali-) ROMANILOR , TERMINATI SA MAI FITI SOCOTITI gunoaie – gunoaie sunt cei ce nu asculta bataile inimii poporului Roman– iar gunoaiele i-si au locul lor – groapa ––Dar – daca poporul Meu peste care este chemat numele MEU se va smerii va cauta fata Mea ––Eu zice Domnul voi vindeca tara – ce ziceti Romanilor ne angajam – ?? ca sa nu fim coada ,ci cap?? God bless Romania!!!

  • rodi
   feb. 04, 2018 @ 23:43:54

   nu au capitulat, lupta continua pentru ca inca sunt sanse, dar pare ca trebuie sa fie impinsi de spate parlamentarii.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: