Victorie – După greva foamei, EUGENE Lukjanenko a câștigat dreptul de a-și vedea fiul

Foto Agnus Dei

Psalmi 66:8-9

Binecuvântaţi, popoare, pe Dumnezeul nostru!
Faceţi să răsune lauda Lui!
El ne-a păstrat sufletul cu viaţă
şi n-a îngăduit să ni se clatine piciorul.

Multumim lui Dumnezeu ca avem stiri bune din partea autoritatilor de la Medway. Eugene Lukjanenko a facut greva foamei in inchisoare pentru dreptul de a-si vedea fiul, care Protectia Copilului din Anglia l-a luat abuziv de la tatal sau. Dar, sa nu ne oprim din rugaciunile noastre si chiar din zilele de post din trei motive- (1) ca Dumnezeu sa-i raspunda rugaciunilor lui Eugene si sa-si recupereze fiul, sa-l aiba permanent si sa nu ramana cu urmari dupa greva foamei. (2) Medway Council sa-si tina promisiunile si sa faciliteze vizite intre Eugene di fiul sau si (3)  ca Dumnezeu sa lucreze la inima lui Eugene si sa-i dea mantuirea in dar. Cei ce urmariti povestea lui Eugene de la inceput, stiti ca Eugene lupta singur pentru fiul lui. Eugene, fiind evreu,  se ruga fierbinte lui Dumnezeu sa-i trimita oameni care sa-i fie ajutor si sprijin in aceasta lupta. Noi credem ca Dumnezeu i-a dat raspuns rugaciunilor lui Eugene, cand Eugene a aflat despre noi, de romani, in timpul luptei noastre cu Barnevernet pentru familia Bodnariu si familia Nan. In zilele trecute, fiind in greva foamei, Eugene a petrecut mai mult timp citind Cuvantul lui Dumnezeu,  in Biblie. In tot acest timp, un grup dedicat rugaciunii si a postului a mijlocit si mijloceste in continuare pentru cazul lui Eugene, in frunte cu Laura Tucker, careia ii multumim ca zilnic ne-a adus aminte sa ne rugam pentru Eugene. Daca doriti sa ne ajutati cu rugaciune, cu incurajari si indemnuri, va rugam sa va adaugati la grupul Pro Reîntregirea Familiei Group – https://www.facebook.com/groups/952061404912581/ 

CITESTE –

Charlie Foulkes:
„Eugene a decis sa inceteze greva foamei pt moment. Medway i-a spus ca poate sa-si vada fiul, si ca fiul sau poate decide cat de des sa-l vada in viitor. Spitalul l-a pus pe un program de nutritie pe lichide fiindca corpul lui nu poate tolera mancare normala pentru o vreme.
Din cat pot eu sa adun, vizita la spital a fost din cauza tractului digestiv inflamat, care desigur poate totusi fi o consecinta a grevei.
El vrea sa fie in forma mai buna inainte de vizitele cu fiul sau.
Sunt sigura ca noi toti ii dorim o recuperare rapida lui Eugene sperand ca Medway se tine de cuvant.”
___________________________

Procopiu Dacian  Deci de ce am spus eu ca intensitatea rugaciunii nu are voie sa scada inca? Fiindca acesti calai ai vremii, sunt capabili si sa nu-i spuna fiului ca are dreptul sa-si vada tatal de cate ori vrea el iar lui Eugene sa-i spuna ca baiatul nu vrea mai des de… un anume numar de vizite sau deloc legandu-se de locatia unde se afla tatal ca si inainte au spus ca el nu vrea sa-l vada la inchisoare.
Deci ei se mai pot baza si pe spalaturile pe creier imptriva parintelui care le administreaza tuturor copiilor odata ce acestia intra sub tutela lor.

Dar, DAR (!!!) ei nu vor mai putea face ce vor daca poporul Domnului se va ruga cu adevarat!

Scrieti rugaciuni, versete, cantari si cand sunteti online chiar si aici sub aceasta postare ca astfel diavolul sa fuga si planurile sa-i fie nimicite iar oamenii sa fie luminati de puterea Cuvantului Sfant!

„Rugati-va neincetat.” (1Tes.5:17)
„Tot asa sa lumineze si lumina voastra inaintea oamenilor, ca ei sa vada faptele voastre bune si sa slaveasca pe Tatal vostru care este in ceruri.” (Mat.5:16)

Luminati fratior! Haideti sa luminam atat de puternic incat privirile nelegiuitilor sa fie mutate de la raul la care lucreaza!

https://www.youtube.com/watch?v=e9BdWr0KJww – Auziti ce spune cantarea?

1. O chemare vine din întunecimi
Luminaţi !, luminaţi !
Strigă ! suflete pierdut în adâncimi
Luminaţi !, luminaţi !

R: Luminaţi aprindeţi focul sfânt !
Pe pământ lumini să fiţi
Luminaţi aprindeţi focul sfânt !
Pe pământ să străluciţi

2. Nicicând să nu obosiţi în lucrul sfânt
Luminaţi !, luminaţi !
Pregătiţi coroane încă pe pământ
Luminaţi !, luminaţi !

3. Harul său să fie peste toţi bogat
Luminaţi !, luminaţi !
Si-n iubire să rămâneţi neîncetat
Luminaţi !, luminaţi… !

CITESTE si – Update – Dupa 68 de zile in greva foamei, EUGENE Lukjanenko a fost dus la spital

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: