Ce consideră Domnul – Pastor Lazăr Gog

Marcu 14:3-9

Pe când şedea Isus la masă, în Betania, în casa lui Simon leprosul, a venit o femeie care avea un vas de alabastru cu mir de nard curat, foarte scump, şi, după ce a spart vasul, a turnat mirul pe capul lui Isus. Unora dintre ei le-a fost necaz şi ziceau: „Ce rost are risipa aceasta de mir? Mirul acesta s-ar fi putut vinde cu mai mult de trei sute de lei[a] şi să se dea săracilor.” Şi le era foarte necaz pe femeia aceea. Dar Isus le-a zis: „Lăsaţi-o în pace. De ce-i faceţi supărare? Ea a făcut un lucru frumos faţă de Mine, căci pe săraci îi aveţi totdeauna cu voi şi le puteţi face bine oricând voiţi, dar pe Mine nu Mă aveţi totdeauna. Ea a făcut ce a putut; Mi-a uns trupul mai dinainte pentru îngropare. Adevărat vă spun că, oriunde va fi propovăduită Evanghelia aceasta, în toată lumea, se va istorisi şi ce a făcut femeia aceasta, spre pomenirea ei.”

Vrem sa fim unelte sfinte in mana lui Dumnezeu, ssa fim folositi de Domnul in lucrarea Lui. Sa putem sa binecuvantam pe semeni si sa putem sa slujim de lauda Domnului nostru Isus Hristos.

Cand se uita la noi, Isus Hristos  vrea sa ne vada oameni transformati, oameni schimbati, oameni care traim Cuvantul  si oameni care iubim acest cuvant, iubim pe Domnul. Femeia aceasta, din istoria noastram a facut o lucrare extraordinara. Vasul cu parfum, vas foarte scump de alabastru era scump material. parfumul din vas era scump. L-a folosit pentru a face o profetie pentru ca asa a spus Isus Hristos: Ea a facut lucrul acesta pentru Mine in vederea inmormantarii, in vederea pregatirii pentru jertfa suprema. Practic, femeia aceasta a profetit prin gestul care l-a facut.

Nimeni sa nu se simta neimportant in ochii Domnului: „Ah, e femeie. Ah, e un tanar. E un batran.” Nimeni sa nu se considere neimportant in ochii Domnului. Toti avem pret in ochii lui Dumnezeu si pe fiecare din noi, Domnul conteaza. Pe fiecare, Domnul conteaza. Uitati-va, patru lucruri pe care le-a facut aceasta femeie si patru lucruri pe care le putem face si noi si pe care le asteapta Domnul Isus de la noi. Primul lucru care a facut aceasta femeie: Ea a facut tot ce a putut…..

Predica de la minutul 91 (1:31:00)

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: