EUGENE si-a vazut fiul !!!

„Aduceti-va aminte de cei ce sunt in lanturi, ca si cum ati fi si voi legati cu ei; de cei chinuiti, ca unii care si voi sunteti in trup.” (Evr.13:3)

De data aceasta, Medway Council s-a tinut de cuvant si de promisiunea de-l lasa pe Eugene Lukjanenko sa-si vada fiul in inchisoare si sa-l lase sa se intalneasca cu fiul lui cat de des va dori fiul. Ne miram ca asa de repede s-a facilitat aceasta intalnire pentru ca Eugene spunea ca vrea sa-si revina putin dupa greva foamei inainte ca fiul lui sa-l vada asa slabit. Dar, ne imaginam ce mare bucurie pe el cand si-a vazut baiatul pe care inainte il vedea de 4 ori pe an numai. Si inca o veste minunata- Baiatul doreste sa se intalneasca cu tatal sau, Eugene, tot la doua saptamani. Dupa atatea zile de greva foamei, dupa atatea proteste, dupa atata frustrare…. in sfarsit- rezultate. Cititi mai jos.

Procopiu Dacian: Pace voua tuturor care iubiti taina milei! [..] Eugene l-a vazut pe fiul sau! Nu stim inca exact de ce s-au grabit cu vizita cei de la Medway, si inca nu avem incredere in actiunile lor fiindca noi stim de la Eugene direct, ca ei mereu ii spuneau copilului ca nu are nevoie de Eugene ca e in varsta si lucruri de acest gen. S-or fi gandit ca daca il lasa sa-l vada cum este acum in starea actuala copilul se descurajeaza si nu mai spera la ajutor din partea tatalui.

Oh ce mare mangaiere pentru Eugene ca baiatul vrea sa-l vada tot la 2 saptamani! Tot raul spre bine, ca in afara inchisorii cu atatea proteste nu a reusit sa obtina asa ceva, abia il vedea de 6 ori pe an.
Ei pot planui numai rau, dar Domnul nostru tot raul il poate intoarce spre bine, ce minunat! Si un lucru e cert, bine sper ca observati ca minunile abia acum au inceput sa apara cand oamenii s-au pus serios pe rugaciune cu post. Cred ca voi stiti asta. Unii nu cred asta, chiar ne-au dispretuit spunand ca noi suntem numai cu „doamne doamne” si nu facem nimic. Eh uite ca taman Doamne Doamne le rezolva pe toate ca fara El nimic nu am face.

Va incurajez sa continuati sa va rugati si pentru eliberarea lui Eugene si a fiului din inchisoarea lui ca tot un fel de captivitate e si centrul de plasament unde e baiatul daca nu i se da voie sa auda vocea bunicului nici la telefon. Sarmanul bunic singura lui vina este aceea ca a suferit trauma holocaustului si astia spun ca ar fi in stare sa i-o transmita si nepotului. Mai absurzi de atata pot fi? O da! Bietul Eugene la spital dupa ce a fost operat pe colon, dupa 70 de zile de foame oare mai putea fugi din spital? Judecati si voi, ca si daca incerca, oare cati metri reusea el sa faca mai ales ca era si dupa anestezie… E, i-au pus niste lanturi groase la catuse si asa a fost legat de pat. Era atat de slab si sfarsit de oboseala, si ei pe acele oase de om in convalescenta au pus asemenea lanturi grele?
Am plans, efectiv mi-au dat lacrimile cand am vazut.

Dar noi stim ca toate lacrimile si durerile lui Eugene si acele lanturi le va transforma in cele mai splendide vesminte si cele mai fine bijuterii candva in eternitate! Asa face El dreptate alesilor Lui care nu se tem sa lupte perseverent. Dar daca nu luptam si nu suferim, nu are Domnul ce sa transforme in minunatii. Nu uitati asta!

Deci ne vom ruga in continuare pentru:

1. Fiul lui Eugene sa nu fie afectat negativ de imaginea actuala a tatalui.
2. Restaurarea credintei fiului lui Eugene si eliberarea lui din captivitatea centrului de plasament ca sa vina acasa la tatal sau unde Eugene sa poata continua studiul Scripturilor impreuna cu fiul si apoi sa continue pregatirea lui la pian ca sa poata concerta iar.
3.Eugene sa fie eliberat din inchisoare, sa i se faca dreptate si Dumnezeu sa il vindece complet de durerile si suferinta pe care o indura.
4.Tatal lui Eugene sa traiasca si el minunea de a-si vedea fiul impreuna cu nepotul si nu doar sa-si auda nepotul ci si sa-l poata strange tare in brate. Ne rugam desigur si pentru mantuirea lui.
5. Medway si cei care inca retin copiii parintilor buni si care inca mai rapesc copii. Ne rugam ca Domnul sa trezeasca din randurile lor cat mai multi care sa dea astfel in vileag toate nedreptatile savarsite acolo.

CITITI si –

4 comentarii (+add yours?)

 1. SandaTulics
  feb. 05, 2018 @ 00:01:50

  OARE!? NU DIN CAUZA ANALIZELOR FĂCUTE LUI EUGENE DUPA ÎNCETAREA GREVEI FOAMEI I SE PERMITE ASA DINTRO DATĂ SA_ȘI VADA FIUL????????! POATE SUNT PROBLEME MEDICALE SI CEI CARE-L ȚIN INCHIS NU VOR SA AIBE EI PROBLEME! ?MĂ INTREB SI EU ASA …IN FATA VOASTRA…

  • rodi
   feb. 05, 2018 @ 17:34:48

   e greu sa descifram ce se intampla pentru ca sunt mai multi implicati in comunicare si vizite la Eugene. Cateodata primim informatii eronate. Dar, e ingrijorator ceea ce spuneti dvs. pentru ca e foarte posibil sa fie adevarat. Doamne, fereste ca el sa plece in vesnicie acuma.

 2. dininimapentrutine
  feb. 05, 2018 @ 02:44:00

  Laudat sa fie Domnul’

 3. octavpelin
  feb. 05, 2018 @ 03:31:49

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: