Florian Negru – Serviciul de Inmormantare [2017]

Fratele Florian Negru a fost fondatorul bisericii penticostale ,,Betania” din San Antonio, Texas.

Florian Negru s-a nascut la data de 10 aprilie, 1949 in comuna Lugaju de Jos, judetul Bihor in familia lui Craciun si Maria. A copilarit in satul Serghis fiind primul nascut din cei 8 frati. Bunicii cat si parintii au fost printre fondatorii bisericii penticostale din sat. A slujit în biserica penticostală „Speranța” din Oradea, până în anul 1990, cand a emigrat în Statele Unite. Aici a locuit in Chicago, Sacramento si San Antonio.

Fr. Florian Negru a fost pastor fondator al bisericii penticostale „Betania” din San Antonio, Texas, fiind unul din pilonii de baza ai comunitatii romanesti din aceasta metropola.

Florian Negru a fost un consacrat slujitor al Domnului, un sot iubitor, tata bun si bunic indragit.

Dupa o lunga si grea suferinta Dumnezeu l-a chemat acasa.

Bethany Romanian Pentecostal Church – Funeral Service: Fr. Florian Negru – June 11, 2017

O.C.

Agnus Dei: Pentru ca am lipsit de la lucrarea blogului pentru o vreme anul trecut, nu vrem sa trecem cu vederea unele evenimente care au marcat viata coumintatii evangheliche din SUA si dorim sa onoram amintirea acestui frate pastor, chiar daca o face cu mai multe luni intarziere. Dumnezeu sa mangaie familia indoliata si sa binecuvanteze comunitatea Evanghelica din statul Texas si de pretutindeni.

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: