Florin Ianovici – Timpul ți-e prieten când Dumnezeu îți e prieten

Oamenii se plâng că le lipsește timpul. Ciudat e că folosesc acest argument doar când e vorba de rugăciune, părtășie frățească, alergare pentru Dumnezeu sau responsabilități care implică slujirea.

Dacă Dumnezeu nu răspunde la întrebarea când va fi răpirea, e pentru că noi nu răspundem la întrebarea: când vom fi Biserică? Când vom face ceea ce trebuie, El va face ceea ce știe.

Timpul nu are relevanță când îl măsori in secunde, minute, ore, ci în împliniri, în scopuri atinse. Când viața are ca scop pregătirea pentru întâlnirea cu Mirele Isus, atunci ceea ce contează cu adevărat este ce ai devenit mai mult decât ceea ce ai făcut.

Când parcurg kilometri în evanghelizare, când petrec ore în slujire, când strâng resurse pentru cei săraci, când zidesc prin cuvinte inimi frânte, atunci nu văd decât masa Mirelui, hainele albe și pe Mirele Isus.

Ceea ce te însuflețește este și ceea ce îți dă putere. Domnul ne-a ajutat să ajungem la Vaslui unde lucrăm împreună cu misiunea Logos. Vom avea curând un botez. În fiecare lună mergem la Ploiești unde deja Dumnezeu a cules rod. Vineri mergem la Bîrlad pentru o nouă misiune.

Misiunea Logos, misiunea Agape împreună cu misiunea Renovatio luptă pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu.

Și găsim timp pentru că ne facem timp.

Să ne ajute Dumnezeu să răscumpărăm vremea…!

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: