Israel – Lider mondial în materie de inovație

Israeli technology innovation foto Linkedin

Israelul e lider global în materie de inovație. O platformă de finanțare participativă deschide o cale pentru investitori să fie parte a așa numitei națiuni a afacerilor. Iată compania care aduce împreună investitori și antreprenori.

Compania se numește „OurCrowd” și a adus 10 000 de oameni din 90 de țări în Ierusalim, pentru un summit de Hi-Tech în inovație și investiții.
„OurCrowd” e cea mai mare platformă de finanțare participativă pentru afaceri. E pentru investitori acreditați, oameni care dispun de resurse.

Summitul are mai multe expoziții în diverse domenii, printre care și asistență medicală expoziție pe care au numit-o „biroul doctorului din viitor”.
„Aceasta oferă pacienților și utilizatorilor unelte prin care își pot monitoriza condiția de sănătate de la distanță, prin tehnologie și cu ajutorul doctorilor din toată lumea pot primi informații prin intermediul telefoanelor sau al altor dispozitive.”

Shmuel Herschberg promoveazăun produs pentru diabetici. Acest dispozitiv se conectează la smartphone, unde se pot trece citirile cu nivelul de glucoză din sânge, aportul de carbohidrați, insulina și activitatea fizică. Apoi, aceste informații pot fi trimise medicului și, astfel, poți primi indicații pentru a ține mai bine această boală cronică sub control.

Putem detecta dacă s-a furat identitatea cuiva și dacă cineva folosește o identitate falsă. Frumusețea e că verificarea se face continuu. Tot la cinci secunde se verifică dacă identitatea utilizatorului e cea reală. Dacă cineva va vrea să se folosească de identitatea ta și se pune la calculator, în 5 secunde sistemul realizează că e altcineva.
„Egdybees” folosește drone pentru a salva vieți. Ne ocupăm cu augmentarea informației transmise de drone și programul software a fost folosit în special în timpul uraganelor, pentru a ajuta echipele de salvare să găsească persoane după trecerea unui uragan. În plus, a mai fost folosit în incendiile din California, unde o dronă stă în aer și monitorizează unde se află pompierii, unde e focul și care sunt obiectivele care trebuie neapărat salvate. Programul nostru adaugă informații peste transmisia video. Se petrece în timp real, timp în care materialul video poate ajunge la pilotul de dronă la oamenii de pe teren și la centrele de comandă și de control, pentru o organizare mai bună a resurselor, în timp real. Până acum s-au mai făcut prelucrări ulterioare pe videoclipuri, dar acum se poate face aceasta în timp real, în timp ce drona se află în aer și astfel, putem salva vieți…

„Briefcam” poate prinde răufăcători și îi poate proteja pe cetățeni. Briefcam” preia material de la camerele de supraveghere și îl organizează în informație utilă. Adică poate fi căutat, acționat și măsurat. Prin aceasta putem ajuta autoritățile să protejeze ceea ce prețuim, familiile noastre, orașele și instituțiile naționale. Aceasta a salvat vieți, a împiedicat acte nelegiuite…

„Briefcam” a ajutat la capturarea matentatorilor cu bombă de la maratonul din Boston și l-a ajutat pe sergentul Michael O’Hare să urmărească un răpitor. Omul încerca să momească o fetiță de 10 ani să intre într-un microbuz alb, care trecea pe acolo. Ea s-a împotrivit, însă el a insistat.
Cineva de pe stradă a intervenit la timp și răufăcătorul a fugit. Singurul material video de care dispuneam era cu el dispărând cu un microbuz alb. Nu am reușit să descifrăm numărul de înmatriculare, așa că am rulat prin „Briefcam” două ore de material video provenit de la camerele de supraveghere. În 30-40 de secunde am reușit să-l identific pe răufăcător și el e închis acum pentru fapta pe care voia s-o facă.

„E un mod în care poți găsi dintr-o dată toți oamenii pe care îi căutai. Aceasta economisește foarte mult timp și într-un timp scurt se pot vedea foarte multe, ne-a permis și nouă să găsim oamenii pe care îi căutam, toate într-un singur loc.”

Medved percepe acest lucru ca fiind o profeție în desfășurare. „În cartea Zaharia, se spune că în vremea din urmă oamenii vor veni cu grămada în Israel fiindcă vor vedea veștile bune care vin de aici. Zice: „… vor apuca pe un iudeu de poala hainei şi-i vor zice: „Vrem să mergem cu voi; căci am auzit că Dumnezeu este cu voi !” Cred că acest fel de profeții se împlinesc în aceste zile în Israel.
Știre difuzată în emisiunea Jerusalem Dateline 215 – 10 februarie 2017, la Alfa Omega TV.
Ultimele stiri creștine: http://alfaomega.tv/stiri

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: