Motivul pentru care EUGENE face inchisoare si risca moartea – Luni va incepe din nou GREVA FOAMEI [fara apa]

Dragi oameni rugativi, acum este timpul pentru rugaciuni fierbinti pentru acest tata. Este vorba de viata si moarte. Eugene numai ce a fost dus la spital in stare grava, dupa mai bine de doua luni in greva foamei. Medway Council i-a promis intalniri cu fiul in fiecare 2 saptamani. Conditia lor a fost ca poate sa-si vada fiul cat de des vrea fiul sa-l vada. Probabil au crezut ca l-au influentat destul pe fiu ca sa nu mai vrea sa-si vada fiul si totusi, cand fiul lui Eugene a venit la el la spital, a cerut sa-si vada tatal tot la 2 saptamani. La o zi, doua, dupa intalnire, Medway Council ii spune lui Eugene ca nu poate sa-si vada fiul asa de des, ci probabil odata la 3 luni. Disperat, Eugene a hotarat ca intra din nou in greva foamei. Dupa cate intelegem de la cei ce l-au vizitat, daca face din nou greva foamei, el nu va supravietui mai mult de 7 zile, daca si atata. Deci, intelegeti ce grava e situatia. Va rugam din inima sa simtiti cu acest tata, care s-a lipit de romani si care are mare nevoie de mijlocirea noastra in acest moment.

Mesaj de la EUGENE  prin o persoana care l-a vizitat:

”Tocmai am avut o convorbire telefonică scurtă cu Eugene. Pare foarte trist și nemulțumit că Medway nu vrea să-și respecte cuvântul. Deși au promis că-l vor lăsa pe Justin să decidă în privința întâlnirilor cu tatăl său, odată la două săptămâni, cei de la Medway s-au răzgândit.
Din nefericire, Eugene a hotărât ca de luni să renunțe și la apă și la orice fel de hrană. Lucru care-i poate fi fatal în aproximativ 7 zile. Nu pot să vă dau mai multe amănunte, din cauză că FB mă urmărește. Vă rog să distribuiți acest mesaj.” (mesaj primit prin Charlie Foulkes)

VIDEO – Eugene a iesit in strada cu 4 lung in urma, sa protesteze faptul ca nu i s-a dat voie sa-si vada fiul de ziua lui. I-a urat La Multi Ani, numindu-l pe fiul lui, Justin pe Facebook la acest video. Acest  gest l-a costat pe Eugene 8 luni in inchisoare. Pana in prezent Eugene a ispasit 76 de zile in inchisoare. De luni, 12 februarie, Eugene va incepe din nou greva foamei. Numai Dumnezeu poate sa-i scape viata printr-o minune. Doamne, ai mila de Eugene! Nu-l lasa sa moara.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: