Strangere de fonduri pentru Starceanu Elisabeta

DONATII – https://www.facebook.com/donate/192352944832497/
Buna tuturor !. Aceasta este sora mea Elisa.Are 9 ani. De la o simpla raceala si temperatura ,a ajuns sa fie internata in spital fiind diagnosticata de catre doctori cu encefalita autoimuna,o boala extrem de rara in Romania ..dar si in intreaga lume. Majoritatea timpului ea este incostienta, iar cand se trezeste face crize, in care pulsul ii creste la 180-190 bpm. Cand isi revine din crize are halucinatii ,convulsi si nu se poate exprima sau adormi pentru a se odihni. Dupa cum vedeti in poze este foarte slabita,nu a reusit sa doarma de 2 zile. Asistentele o hranesc printr.un tub special introdus prin nas.
Spitalele nu dispun de aparatura speciala pentru a o trata.De aceea trebuie transferată cat mai curând posibil intr.un spital din strainatate.Pretul transportului pleaca de la 15,000£ , iar costul spitalizarii si al tratamentului depinde in functie de clinica.
Daca din puținul vostru puteți dona un banuț pentru a îi putea salva viața, v-aş fi recunoscătoare. Timpul nu ne este deloc prieten, iar fara ajutorul vostru nu putem reusim.
Fetița se afla internata la terapie intensiva la spitalul Marie Curie din Bucuresti.Pentru mai multe detalii il puteti contacta pe tatal fetitei Starceanu Nicolae la nr de tel +40751019640 sau la adresa de e.mail n.starceanu@yahoo.com.
Iulia Starceanu • 5 Februarie 2018
(Via Iosif H.)

Se poate dona aici – https://www.facebook.com/donate/192352944832497/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: