Campanie pentru EUGENE

 

Pro Reîntregirea Familiei Group:

Frati si surori credinciosi si milostivi,
nu ratati ocazia de a va face simtita prezenta in campul de lupta.
Haideti sa INVADAM inchisoarea cu scrisori! Astazi ii scriu si eu din nou. Trimiteti-i o scrisoare si prin posta. O vedere, un verset, nu conteaza cat de lung sau scurt este mesajul. Daca ii veti scrie cate un verset chiar si in romaneste, el va cauta referinta in Biblie. Important e sa nu mai fie descurajat, sa vada ca sunt oameni care se roaga pentru el si le pasa de el. Deasemenea si autoritatile sa vada ca nu e singur si pot face chiar orice cu el.

Fratii pastori sau cei care puteti sa ajungeti la pastori inainte de a trimite scrisoarea sau vederea, faceti UNGEREA peste versetul sau mesajul pe care il trimiteti. Un verset biblic care vi-l pune Dumnezeu pe inima trimiteti-l prin posta astfel motivandu-l sa continue sa citeasca in Biblie, sa nu se lase descurajat de continua nedreptate pe care o indura si astfel sa-si gaseasca din nou alinul si mangaierea in Biblie.

Haideti cu mic cu mare in aceasta importanta misiune care este complet inofensiva, sa se simta pana la inchisoarea aceasta din Anglia cum simt cu inima si cum traiesc credinta copiii Domnului din Romania.

Scrieti scrisori pe adresa de mai jos si emailuri si trimiteti faxuri la inchisoare. Si asa s-au vaitat ca au foarte mult de lucru din cauza ca Eugene e un detinut aparte si e foarte foarte solicitat de afara. Asa ca bucurosi au ba de oaspeti, haideti sa le facem o mica bucurie de o invazie!
Fax nu am trimis dar se pare ca e mai usor de trimis.
Email daca trimiteti, aici aveti detaliile:
https://messagecentre.unilink-technology-services.com/

Programarea telefonica e mai greu de obtinut, dar este foarte importanta si o scrisoare.
Numerele de telefoane de mai jos sunt mai mult pentru programarea unei vizite, dar mai greu se reuseste asa. Cine vrea detaliile pentru vizita sa-mi scrie dar numai daca sigur vrea sa mearga la el.

Pentru scrisori:
Eugene Lukjanenko A6309EC (numarul lui de prizonier)
Church Road
Eastchurch
Sheerness
Kent
ME12 4DZ
Anglia sau Marea Britanie

Tel: 01795 802000
Fax: 01795 802001

http://www.justice.gov.uk/…/prison-f…/sheppey-cluster-elmley

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: