Cu fratele Pitt Popovici, care și la 100 de ani este la fel de lucid și plin de râvnă pentru cauza Evangheliei

ASCULTĂ  PREDICA – ATOTSUFICIENȚA LUI DUMNEZEU mai jos.

Ne-am bucurat mult sa îl vedem pe fratele Petru Popovici în această poză, din  vizita fratelui Valeriu Ghilețchi în Atlanta și să auzim așa cuvinte frumoase spuse despre dânsul. Dumnezeu să-i dea multă sănătateși binecuvântări alese fratelui Petru Popovici:

Valeriu Ghilețchi : O dimineață binecuvântată la Biserica Baptistă Română din Atlanta. Am avut o bucurie specială să mă reîntâlnesc cu fr Pitt Popovici, care și la 100 de ani este la fel de lucid și plin de râvnă pentru cauza Evangheliei. (VEZI – Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Valeriu Ghilețchi, a avut o serie de întrevederi cu reprezentanți ai Congresului și Senatului statului Carolina de Nord, SUA)

Un fragment dintr-o predică din 2016 a fratelui Pitt Popovici:

Eu sunt slab și voi sunteți slabi și îmi dau seama că generația aceasta va fi confruntată cu încercări, greutăți și poate chiar cu martirajul. Căutați. Nu glumiți cu sufletele voastre. Căutați să vă întăriți în Domnul și în puterea tăriei Lui. Si dacă în vremea voastră se ridică Anticristul și va cere sa acceptați semnul pe mână sau pe frunte „666”, fiți gata să-l refuzați. Refuzați semnul fiarei și dacă veți ajunge să fiți înfometați voi și copiii voștri, e mai bine să mori de foame decât să traiești ca lepădătura. Domnia lui Anticrist este scurtă. Fiți gata sa rămâneți sub domnia lui Hristos Domnul, care e veșnică.” Ascultă predică integrală aici –

3 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  feb. 09, 2018 @ 21:15:40

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
  feb. 11, 2018 @ 22:22:43

  DOI LIDERI CRESTINI, pe care trebuie sa-i vedem mai deseori in presa! Unul, de 100 de ani, a intrecut chiar si asteptarile sau limitele biblice!

 3. Trackback: Secretul fratelui Pitt Popovici | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: