Emi Esti Ok ?? Tati L-Am Vazut Pe Domnul Isus – mărturie Mihai Zinici

Emi Esti Ok ?? Tati L-Am Vazut Pe Domnul Isus – mărturie
Mihai Zinici, Phoenix, Arizona.
O mărturie puternică a unui tată cu trei copii salvați de la moarte, spre uimirea doctorilor!

„Erau vreo sase persoane care impingeau si erau in jurul acelei targi si fara ca sa intreb pe nimeni, am intrat langa el si m-am dus deasupra lui. Am vazut ca sta cu ochii deschisi si l-am prins de mana si i-am spus: Emi, esti ok? Si mi-a spus: Tati, L-am vazut pe Domnul Isus. Chiar daca aproape tot trupul lui era numai rana, numai carne de la asfalt, nu a spus ca-l doare ceva sau alt lucru. Numai atata a spus: Tati, L-am vazut pe Domnul Isus.”

Ascultati marturia integrala, despre 3 experiente miraculoase ale acestei familii credincioase, in video de mai jos.

Mihai Zinic despre fiul sau SAMUEL: In 2007, in ianuarie 22, mergeam la servici si duceam si copiii ca sa-i las la scoala. Intr-o intersectie a venit o persoana cu un Jeep, eu eram cu o masina mica,  si m-a lovit frontal cu probabil 80 km la ora trecand pe rosu. Dupa accidentul acesta eu am ramas in coma cu trei copii. Aveam cinci copii in masina. Am fost transportat la spital. Eu la un spital, copiii la celalalt spital. Eu nu stiam nimic. Dupa o saptamana mi-am revenit din coma. Am avut foarte multe fracturi si am fost intr-o stare foarte foarte grava.

Dar, unul dintre baieti  care avea sapte ani pe vremea aceea, el a fost cel mai grav. El a fost intr-o coma adanca dupa accidentul acesta. Medicii nu i-au mai dat nicio sansa. Au zis ca  creierul e deja mort si ca cine stie de cata vreme el nu a mai respirat si nu mai exista nici o sansa. Deci nu mai era nici o sansa ca sa traiasca acest copil. Sotia prima data a venit pe la mine la spital si apoi mergea la alt spital, la spitalul de copii. Cand a ajuns acolo, dupa masa in jur la ora 1, a vizitat copiii care erau mai bine acuma, care isi revenise din coma, si ceilalti care nu erau foarte foarte accidentati. Si apoi, mai lipsea Samuel care nu era acolo. A intrebat unde e si a spus ca este la alt etaj, in alta situatie si sotia nu poate sa mearga acolo sa-l vada. Pastorul bisericii, Cornel Avram, chiar in dimineata aceea a fost anuntat si a fost la spital  pe la copii. A marturisit el caci cand a ajuns la copil acolo, nu i-au dat voie ca sa intre, dar l-a vazut in starea in care e. S-a rugat pentru el si a intrat o asistenta medicala si a zis: Tu nai ce sa cauti aici. El i-a zis: Pot sa ies acum afara, mi-am facut lucrarea. A iesit pe coridor si a inceput sa planga vazand situatia in care se afla copilul.

Cand a urcat sotia, la vazut pe geam si era intins pe masa in situatia in care era acolo. A inceput sa planga. Si a inceput sa planga tare, sa urle. Si in momentul ala cand s-a apropiat de copil, vreau sa va spun ca atunci cand o mama plange si este o mama credincioasa, Dumnezeu deschide cerul si asculta. In momentul ala, copilul a deschis ochii, a ridicat o mana si a zis: Him, mom. Ea a sarit, l-a luat in brate. Imediat s-a umplut camera de medici, dar medicii care erau au zis: Doamna, e doar un puls electric, ca la copilul asta, creierul lui este mort. L-am verificat. El nu poate sa traiasca. Dar copilul a inceput sa vorbeasca. A fost bine si nimeni n-a putut sa raspunda la intrebarea: ce s-a intamplat in clipa aceea. Decat, marele Creator, care El a facut toate lucrurile.

Dumnezeu a mai facut doua minuni cu 2 alti copii ai familiei Zinici. Ascultati aici:

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: