Religia falsă a Coreei de Nord și Victimele Coreei de Nord

Unii credincioși sunt de părere că adevărata cale pentru a înfrânge Coreea de Nord e învingerea religiei false cu adevărul Evangheliei. 

CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE pentru oamenii din întreaga lume – la o zi de post și rugăciune în data de 28 aprilie, de Ziua Independenței Coreei.

În cadrul discursului său, președintele Trump a spus povestea unui student american care a murit anul trecut după ce a petrecut 16 luni într-o închisoare din Coreea de Nord.

Donald Trump: Otto Warmbier a fost un student silitor al Universității din Virginia. A fost un student foarte bun. În timp ce studia în Asia, Otto s-a alăturat unui grup de turiști pentru a vizita Coreea de Nord. Acest tânăr minunat a fost arestat și a fost acuzat de crimă împotriva statului. După un proces nedrept, dictatura l-a trimis pe Otto la 16 ani de muncă forțată, înainte să-l aducă în America, anul trecut în iunie. Otto era foarte grav rănit și era pe moarte. A decedat după câteva zile de la întoarcerea lui în țară. Părinții minunați al lui Otto, Fred și Cindy sunt aici în această seară, împreună cu fratele și sora lui Otto, Austin și Greta. Vă rog! Sunt oameni deosebiți. Sunteți martori importanți ai primejdiei care amenință viața noastră. Tăria voastră ne inspiră pe toți. Vă mulțumesc foarte mult.

Președintele Trump a numit Coreea de Nord un regim depravat. El a spus că administrația lui va împiedeca Coreea de Nord să producă arme nucleare care ar putea lovi America.

Religia falsă „Juche” a Coreei de Nord

Un război între Coreea de Nord și America ar putea duce la un conflict armat. Conform reportajului lui Paul Strand unii credincioși sunt de părere că adevărata cale pentru a înfrânge Coreea de Nord e învingerea religiei false cu adevărul Evangheliei.

Coreea de Nord este considerată un pericol mortal pentru creștini și alți credincioși, fiindcă nu are un Dumnezeu. Însă, situația este diferită. Kim Jong-un este venerat ca un dumnezeu și s-a creat o religie prin care se idolatrizează dinastia Kim.

Suzanne Scholte (activistă pentru drepturile omului) și Tom Belke au vorbit recent în Capitoliu despre religia Juche care a fost introdusă de bunicul lui Kim Jong-un.
Suzanne Scholte: El se consideră un dumnezeu. Kim Jong-un este considerat un fel de Isus și Juche reprezintă pentru ei Duhul Sfânt.

Din acest motiv, Sholte consideră că Coreea de Nord suferă atât de mult.
Suzanne Scholte: Modul în care a fost conceput regimul este o perversiune a mesajului creștin al Evangheliei.

Belke a scris o carte intitulată „Juche: A Christian Study of North Korea’s State Religion”.
Tom Belke: Americanii și alte națiuni din afara Coreei de Nord nu vor înțelege mentalitatea nord-coreenilor dacă nu înțeleg religia „Juche” și modul în care au fost manipulați.

Suzanne Scholte: Ei au fost manipulați să îl idolatrizeze cât trăiesc. Ei au și o rugăciune pe care o spun după o mâncare: „Îți mulțumesc, tată Kim Ir-sen”. Au un fel de Crez apostolic care a fost modificat pentru a slăvi dictatura Kim.

Coreea de Nord consideră că America e periculoasă și o amenință cu un atac nuclear, însă Belke susține că regimul se teme mai mult de influența puternică a Evangheliei, decât de superputerea americană.
Tom Belke: Biblia și Evanghelia creștină sunt cărțile cele mai zguduitoare pentru regimul nord-coreean.

Sholte spune că inițiatorul religiei Juche, care mai târziu a dezertat, i-a spus următoarele:
Suzanne Scholte: Numai mesajul Evangheliei poate elibera poporul nord-coreean de manipularea acestui sistem asupritor.
Pentru că subminează așa-zisa autoritate divină a lui Kim.
Tom Belke: Biblia ne spune că există un singur Dumnezeu Suprem și Suveran care domnește peste toți oamenii, chiar și peste dictator.
Belke spune că porecla „micul om-rachetă” dată de președintele Trump lui Kim are un efect similar și semnificativ.
Tom Belke: Cred că ar trebui să o facă mai des, pentru că își bate joc de zeul lor.
Scholte spune că dacă ar avea o șansă, nord-coreenii ar înțelege cu ușurință mesajul creștinismului față de religia promovată de Kim.

Suzanne Scholte: Ești un copil al lui Dumnezeu, ai fost creat să trăiești liber. Ei te învață să fii sluga familiei Kim și să îți dedici viața, să o sacrifici și să mori pentru familia Kim.
Scholte susține Radio „Coreea de Nord Liberă” prin care, o oră pe zi, nord-coreenilor li se vestește Evanghelia. Ea a auzit că prin acest radio au avut loc miracole.

Suzanne Scholte: Toții copiii mureau de febră tifoidă. O femeie care a ascultat emisiunile acestui post de radio și-a notat niște versete din Biblie și a spus că se va ruga cu ele pentru fiica ei. Ea a spus că dacă Dumnezeu există, îi va vindeca fata. Ea a fost singura care a supraviețuit epidemiei.
Belke crede că această putere și nu armele nucleare vor învinge răutatea lui Kim.
Tom Belke: Domniile și căpeteniile spirituale care susțin regimul nord-coreean, trebuie distruse. Acest fapt nu se poate împlini prin acțiuni politice, ci prin rugăciune și post. Aceasta e datoria Bisericii.

Sholte a chemat oamenii din întreaga lume la o zi de post și rugăciune.
Suzanne Scholte: Cred că ar trebui să fie în data de 28 aprilie, de Ziua Independenței Coreei.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 708 – 11 februarie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    feb. 10, 2018 @ 02:20:24

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: