Valentin Făt, Adrian Neiconi, Sorin Cigher, Ionel L. Tuțac despre Pastorul Eugen Groza

FOTO Valentin Făt

Fratele Eugen Groza, pastor al Bisericii Baptiste ”Betania” din Timișoara a trecut la Domnul astăzi! 

„Scrie: Ferice de acum încolo de morții care mor în Domnul!”- „Da,” zice Duhul; „ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează!” (http://www.baptist-tm.ro/fratele-eugen-groza-trecut-la-domnul/) (Apocalipsa 14:13)

Valentin Făt:

Fratele Eugen Groza, pastor al Bisericii Baptiste ”Betania” din Timișoara și președinte al Fundației ”Missio Link International” a trecut astăzi la Domnul. În aceste clipe ne rugăm ca Dumnezeu să îi mângăie pe cei rămași în urmă și, în mod special, pe soția dumnealui, sora Mihaela Groza.

Citește mai mult aici:

Adrian Neiconi:

Cu inima copleșită de durerea despărțirii, dar avand nadejde intr-o zi a revederii, mă alătur si eu tuturor celor ce resimtim șocul plecarii lui Eugen dintre noi. Nu doar istoria Bisericii Betania din Timișoara, ci și istoria devenirii mele ca slujitor al Domnului, e strâns legată de slujirea fratelui Eugen Groza. Dumnezeu l-a folosit pentru a fi omul care mi-a întins mâna și a deschis pentru mine ușa slujirii în Biserica Betania. Am lucrat împreună, timp de 15 ani, interval în care dumnealui a fost cel ce a rostit binecuvântarea din partea Domnului, la intrarea mea în lucrare, la oficierea căsătoriei cu Olivia, ori la slujba de dedicare a fiului nostru, David. Practic, cele mai emoționante amintiri ale parcursului meu in viață, sunt amintiri pe care le-am trăit laolaltă. Și asemenea mie sunt nenumărați alți, pentru că doar eternitatea va putea dezvălui impactul pe care viața și slujirea lui Eugen le-au avut asupra destinului atâtor oameni. Alături de Olivia și de David, îi mulțumim Domnului pentru tot ceea ce fratele Eugen Groza a însemnat și a făcut pentru noi de-a lungul anilor. Eugen a fost un om care s-a investit pe sine, energia sa, timpul său, pentru a-I sluji lui Hristos și a le fi de folos semenilor. Iar pentru toți cei pentru care, asemenea lui Pavel, a trăi este Hristos, chiar și moartea înseamnă un câștig!
Transmitem dragostea noastră familiei, soției, sora Mihaela, fiicelor, Adelina și Sorina, tuturor celor adragi și întregii Biserici Betania! La revedere, Eugen! Pe curând, frate drag!

Cigher Sorin:

Fratele Eugen a plecat! Este o veste pe care nu as fi dorit sa o primesc, dar pentru ca si moartea face parte din viata…am acceptat-o! Exista nadejde, exista speranta chiar si in fata mortii! Cu toate ca este dureroasa despartirea, nu-l vom vedea o vreme, dar cred ca intr-o zi ne vom reintalni! Cel care ne-a promis ca va invia, a inviat! Cel care ne-a promis ca si noi vom invia, este Domnul Isus Hristos care a biruit moartea! Nadejdea in El este cea mai sigura… in aceste momente! Mangairea Lui sa fie peste familie si peste cei care simt fiorul amar al mortii! Condoleante sora Mihaela si intregii familii!

Ionel L. Tuțac:

Am aflat în aceastä după amiază că pastorul Eugen Groza, colegul nostru de la Biserica Baptistă Betania Timisoara si-a sfârsit cälätoria pământească.
A fost un vizionar, un pastor harnic, un om care i-a ajutat pe mulți.
Dumnezeu să o mângâie pe Mihaela, pe cei din familie si Biserica Betaia!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: