Daca Nu Îmi Dădea Dumnezeu Cancer Nu Mă Întorceam Niciodată La El

2 Corinteni 4:17 –  Caci intristarile noastre usoare, de o clipa, lucreaza pentru noi tot mai mult o greutate vesnica de slava.

Daca Nu Imi Dadea Dumnezeu Cancer Nu Ma Intorceam Niciodata La El

-Marturie-Calin Sin

Calin nu a simtit nevoia de-a acea o relatie personala cu Dumnezeu pana cand nu a ajuns pe amrginea prapastiei. Doctorii i-au dat un diagnostic cumplit: cancer. Din cauza bolii a ramas si cu o mica problema de vorbire. In urma rugaciunilor a primit pace si o incredere supranaturala ca totul va fi bine pana la urma.

5 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  feb. 11, 2018 @ 06:21:19

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. liliana
  feb. 11, 2018 @ 13:17:37

 3. liliana
  feb. 12, 2018 @ 01:55:48

  Ce frumos ca ati publicat marturia fratelui Sin.El face parte din adunarea noastra din Sandulesti si de la aceasta marturie Domnul a mai lucrat inca in chip minunat in dreptul lui si a familiei lui,Numele Domnului sa fie laudat!

 4. dininimapentrutine
  feb. 14, 2018 @ 00:25:26

  A republicat asta pe Ciprian Barsan.

 5. GHITA LAVRIC
  feb. 14, 2018 @ 02:36:29

  DE UNDE VINE RAUL IN LUME,..Este un subiect important pentru ca arata caracterul lui Dumnezeu si sursa pacatului, si raului in lume si de aceea .am fost preocupat de subiectul acesta..
  Confuzia si dilema apare si fiindca in Biblie anumite lucruri rele care vin in viata omului sau sunt ingaduite de Dumnezeu sunt exprimate ca si cum Domnul le-a facut,
  Iata un exemplu a aceleeasi scene prezentata de doi autori,
  1Descriere //
  1 Samuel c 31 v 4>// ,,Saul a zis atunci celui ce-i ducea armele: „Scoate-ti sabia si strapunge-ma, ca nu cumva acesti netaiati imprejur sa vina sa ma strapunga si sa-si bata joc de mine.” Cel ce-i ducea armele n-a voit, caci ii era teama. Si Saul si-a luat sabia si s-a aruncat in ea.///
  2 Interpretare //
  1Cronici C10V13,14//,,13. Saul a murit, pentru ca s-a facut vinovat de faradelege fata de Domnul, al carui cuvant nu l-a pazit, si pentru ca a intrebat si cerut sfatul celor ce cheama mortii.
  14. N-a intrebat pe Domnul: de aceea Domnul l-a omorat, si imparatia a dat-o lui David, fiul lui Isai.
  Se ridica intrebarea ,,Saul sa sinucis sau Domnul la omorat ? Sau ne permit textele sa tragem concluzii ca gandul sinuciderii vine de la Domnul , ceea ce nu putem sa admitem asa ceva..
  Megand pe ideile aceste ajungem la niste confuzii destul de ciudate si care sunt straine care circula mult, astfel ca suntem pusi in dilema in multe situatii destul de delicate si sa atribuim ca sursa raului in lume este Dumnezeul plin de iubire
  .Conceptia aceasta are mai mult de a face cu felul in care au interpretat subiecte ca acestea..oamenii in timpurile noastre, inclusiv uneori si in cele biblice ..Admitem ca nimic nu se face peste ingaduinta Domnului, dar ca efect al consecintilor faptelor si imprejurarilor vietii si nu ca cauzalitate a vointei divine..
  Asa sa nascut teoria predestinarii, accentuand atotputernicia divina suprimand alegerile omului cu consecintele faptelor, denaturand cel mai frumos dar al iubirii divine- libertatea de alegere,-..si asa sa nascut si ateismul…
  //.,,Nu va inselati: „Dumnezeu nu Se lasa sa fie batjocorit.” Ce seamana omul, aceea va si secera. (Gal.6:7)//
  //,,13. Nimeni, cand este ispitit, sa nu zica: „Sunt ispitit de Dumnezeu.” Caci Dumnezeu nu poate fi ispitit ca sa faca rau, si El insusi nu ispiteste pe nimeni.
  14. Ci fiecare este ispitit, cand este atras de pofta lui insusi si momit.
  15. Apoi pofta, cand a zamislit, da nastere pacatului; si pacatul, odata faptuit, aduce moartea.
  16. Nu va inselati preaiubitii mei frati:
  17. orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, coborandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este nici schimbare, nici umbra de mutare.
  Concluzii : Sursa raului in lume este pacatul, Satan alegerile gresite a omului , pe principiul semanatului si culesului a binelui sau raului, dar Dumnezeu prin Harul Sau foloseste oportunitatile si tragediile ca sa salveze , sa dea mantuirea, si dupa situatii si sa vindece…
  Iar multe le vom intelege in vesnicie,
  //,,De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau. (Rom.8:28)..Fiti binecuvantati !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: