Lazăr Gog – Noi trăim într-o tară care se numește creștină și Dumnezeu este scos din școli și e foarte trist că este scos și din multe biserici

Lazăr Gog – Noi trăim într-o tară care se numește creștină și Dumnezeu este scos din școli și e foarte trist că este scos și din multe biserici.

Cititi – Cristi Boariu Mărturie – 9/11 Înger în Dărâmături

Trebuie sa ne rugam pentru tara aceasta in care traim. Vreau sa va aduc aminte si sa va reactivez memoria si cunostinta asupra acestui fapt. Egiptul era un loc pagan. Un loc idolatru. Egiptenii au avut o religie demonica. Si imaginati-va, cand Iosif este in Egipt, chiar in inchisoare, Cuvantul Domnului spune: Si Dumnezeu a fost cu El. Dumnezeu si-a putut gasi loc acolo in Egipt ca sa fie cu Iosif. Noi traim intr-o tara care se numeste crestina si Dumnezeu este scos din scoli, este scos din procuraturi, este scos din business-uri si foarte trist, ca este scos si din multe biserici.

Isus Hristos nu mai este prezentat ca Fiu a lui Dumnezeu. Isus Hristos nu mai este prezentat ca Cel care s-a nascut din fecioara. Isus Hristos nu mai este prezentat ca Cel care a murit pentru pacatele noastre si a inviat din morti. Isus Hristos, daca a existat, in multe biserici in multe biserici, a fost o personalitate istorica. In Egipt, unde nu era Dumnezeu, Dumnezeu si-a gasit un loc in inchisoare, ca sa fie cu Iosif. Si apoi si-a gasit un loc chiar la palatul lui Faraon.

Nu este ciudat ca aici unde Dumnezeu ar trebui sa aiba locul de cinste, El este scos de la guvern. Este scos de la universitati. este scos din licee. Este scos din business-uri, scos din procuraturi. Dumnezeu este scos din multe biserici. Frati si surori, daca Dumnezeu este scos din casa vecinului, de ce sa nu fie in casa mea? De ce sa nu fie in casa ta?  Daca Dumnezeu este scos din inima prietenului tau sau a prietenei tale, a prietenei tale de familie, si spun: Asupra acestor lucruri nu vrem sa auzim. Lucruri de felul acesta  nu vrem sa vorbim. Pune-ti aceasta intrebare: De ce sa nu locuiasca Domnul in casa mea. Daca este scos din alte case, eu vreau sa locuaisca in casa mea. Daca este scos din alte inimi, eu vreau sa locuiasca in inima mea. Daca este scos din alte business-uri, eu vreau sa fie stapan peste business-ul meu. Daca este scos din alte biserici, noi vrem sa fie Domn Dumnezeu in biserica, in Emanuel. Amin! Dumnezeu este prezent. Este Atot-Prezent. Dar nu i se vede prezenta, doar numai acolo unde i se ingaduie aceasta prezenta.

Mi-aduc aminte, dupa atacul terorist dupa septembrie 11, 2001, la un interviu pe care Larry King l-a condus, ca el era atunci in voga cu interviurile pe CNN. Mi se pare ca a avut ca interlocutor pe una din fiicele evanghelistului Billy Graham. Si Larry King a pus aceasta intrebare. El a crezut ca este o intrebare inteligenta. Si multi ca el gandesc si astazi in felul acesta. Si a zis: „Tu vii dintr-o familie cu o mare traditie religioasa.” Si l-a corectat imediat si i-a spus: „Noi nu avem traditie religioasa. Noi avem credinta. Noi avem traditie in credinta, nu in religie. In credinta intr-un Dumnezeu adevarat.” I-a spus Larry King, pai asta vreua sa fie intrebarea mea: „Vii dintr-o traditie, ma rog, cum spui, dintr-o credinta si spuneti ca Dumnezeu este asa de mare si Isus Hristos este asa de puternic. Unde a fost Dumnezeu cand avioanele acestea au venit si au lovit World Trade Center?” La care, fiica lui Billy Graham a spus: Larry, asta este o intrebare de copii. E o intrebare simpla. Dumnezeu este un gentleman atat de mare si atat de bun si atat de civilizat, incat daca guvernul american si procuraturile americane si multe biserici in America si scolile si universitatile i-au spus „N-ai ce cata la noi, n-a fost acolo.” Si v-a lasat sa va descurcati voi. Ne-a lasat sa ne descurcam noi, fara El. Si uite cum ne-am descurcat. Trei mii de oameni morti intr-o zi.”

Asta trebuie sa fie preocuparea mea si a ta. Este Dumnezeu cu noi? Este Dumnezeu cu tine? Este Dumnezeu cu tine la scoala? In high school (liceu), elementary school (scoala generala)? Este Dumnezeu cu tine la universitate? Este Dumnezeu cu tine in business? Este Dumnezeu cu tine in office (biroul) in care lucrezi? Este Dumnezeu cu tine in familie? Este Dumnezeu cu noi in biserica Sa? Este Dumnezeu in biserica inc are tu te inchini, pentru ca stiu ca ne urmariti pe internet? Este Dumnezeu in casele dvs.?

Citeste si – Lazar Gog – Deceptie si ridicare – Si, iata ca traim aceste zile glorioase si profetice. Ierusalim ramane locul pe care Dumnezeu si l-a ales, unde sa-si puna numele pe pamant

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: