Chemare la RUGACIUNE pentru Eugene; a inceput GREVA FOAMEI TOTALA [12 februarie 2018]

Psalmi 10:12 Scoală-Te, Doamne, Dumnezeule, ridică mâna! Nu uita pe cei nenorociţi! 

UPDATE – Am primit confirmare (la cateva ore dupa ce am postat acest anunt) ca EUGENE nu a inceput greva foamei, asa cum a intentionat si cum ne-a spus toata saptamana trecuta. Ne bucuram pentru aceasta pentru ca el era destul de grav bolnav dupa cele 70 de zile deja ispasite in greva foamei si are nevoie de recuperare. Dar sa nu incetam cu rugaciune, poate ca Dumnezeu va indupleca Medway Council sa isi tina promisiunile si sa-i dea drept lui Eugene sa-si vada fiul mai des decat cele 3-4 vizite anuale la care avea dreptul. Si Dumnezeu sa-l insoteasca in celula de inchisoare unde trebuie sa petreaca 8 luni pentru ca i-a urat fiului sau La Multi Ani pe Facebook, folosind numele copilului. Sa treaca timpul cat de repede si Eugene sa se apropie de Dumnezeu citind Biblia si ruganduse-se. Va vom tine la curent cu noutati.Va multumim mult pentru orice ajutor care il veti acorda lui Eugene si Dumnezeu sa va rasplateasca!

Este o saptamana importanta si Eugene are mare nevoie de rugaciune. Sa fim alaturi de el, mijlocind pentru cauza lui – vrea doar sa primeasca din nou dreptul la vizite cu fiul sau, ceea ce Medway Council i-a promis si motivul pentru care a incetat greva foamei in a 70-a zi, in data de 1 februarie 2018.

Medway Council [Londra] si-a retras promisiunea facuta lui Eugene si de luni Eugene intra in greva foamei (fara apa). El e in stare grava dupa 70 de zile de greva foamei si are mari dureri. Nu credem ca va rezista multe zile, dar el e determinat sa faca acest lucru. Dumnezeu sa-i crute viata si sa-i asculte simpla rugaciune, sa primeasca dreptul sa-si vada fiul. Va multumim ca sunteti alaturi de Eugene.

Urmariti lupta aceasta si in grupul Pro Reîntregirea Familiei Group

Povestea lui Eugene [petitie] –

Aceasta este petitia lui Eugene Lukjanenko tradusa in limba romana si actualizata:

Fiul lui Eugene are 15 ani si este cetatean olandez. In data de 9 aprilie 2015 el a fost luat cu forta din grija tatalui sau iubitor la ordinele servicului de protectie a copilului din UK – Medway Council, pe baza unor acuzatii false care au fost, mai tarziu, infirmate de o instanta penala.
Aceasta familie este cunoscuta si din documentarul RT ”Adoptiile fortate din Marea Britanie”. Eugene Soifertis este un pianist de talie internationala/ cunoscut la nivel international.
In ciuda avertismentelor medicului de familie al copilului ca separarea de tatal sau il va afecta negativ, fiul lui Eugene se afla inca in grija unui asistent maternal, impotriva dorintei lui si nerespectandu-i-se drepturile de copil – de a creste langa tatal sau. Baiatului i s-a spus ca nu se poate reintoarce acasa pana nu va implini 18 ani si ca isi poate vedea tatal numai 6 ore pe an.
Acestui copil nu i se permite nici sa ii telefoneze tatalui nici sa ii scrie vreo scrisoare si este supravegheat 24 ore pe zi pentru a impiedica reintoarcerea langa tatal sau.
In instanta, judecatorul Veronica Hammerton, a sustinut punctul de vedere al serviciilor de protectie a copilului Medway Council si al unui psiholog numit de instanta, Melanie Gill, ca Eugene ar fi un tata nepotrivit deoarece propriul sau tata este un supravietuitor al Holocaustului si a fost intr-un ghetto in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, cu 10 ani inainte ca Eugene sa se fi nascut; si, de asemenea, pentru ca Eugene a fost expus la antisemitism ca si copil, cand traia in vechea Uniune Sovietica.
Eugene si fiul lui sunt pedepsiti pentru ca Eugene a facut cunoscuta situatia lor contactand mass-media; pentru ca a participat la documentarul RT “Adoptiile fortate din Marea Britanie”; si pentru ca a depus o petitie la Comitetul pentru petitii al Parlamentului European pentru discriminare pe fond religios, rasial sau lingvistic, vizând acţiunile Serviciului de protectie a copilului Medway Council. Judecatorul a dispus un ordin pentru Eugene, astfel ca ii este interzis sa vorbeasca in public despre cazul sau, in caz contrar risca 2 ani de inchisoare si confiscarea bunurilor.
Fiului lui Eugene nu ii este permis nici macar sa citeasca Conventia Natiunilor Unite a Drepturilor Copilului.
Instanta nu ii permite lui Eugene sa ii numeasca pe angajatii serviciiilor de protectie a copilului Medway Council care il terorizeaza pe fiul sau. Tatal si fiul se pot vedea foarte greu, nu au voie sa se contacteze reciproc prin telefon sau scrisori, nu pot vorbi despre ceea ce se intampla in instanta sau sa spuna numele vreunui angajat al Medway Council care le ruineaza vietile. Copilul nu poate alege avocatul pe care il doreste. Tatal si fiul nu pot nici macar sa mearga la sinagoga impreuna. Baiatul incepe sa isi piarda abilitatea de a vorbi limba rusa si isi perde mostenirea culturala!
In 24 noiembrie 2017 Eugene a fost condamnat la 8 luni de inchisoare in Elmley Prison si a intrat indata in greva foamei. De ce o greva a foamei? In primul rand pentru ca fiul sau nu trebuia vreodata sa fie luat de langa tatal sau si dus in plasament. Aruncarea lui Eugene in inchisoare este modalitatea Medway Council de a-l reduce la tacere. Practic, Eugene a fost inchis pentru 1) a fi spus prenumele fiului sau pe facebook si pentru a fi mentionat numele functionarului public Ann Domeney; si 2) pentru ca i-a urat fiului sau “La multi ani!”
In acest moment Eugene este in a 70-a zi de greva foamei. (Update – a incheiat 70 de zile, a stat 910 zile si in a 81-a zi a inceput din nou greva foamei totala- fara apa).
NU EXISTA NICI UN MOTIV INTEMEIAT PENTRU CARE FIUL LUI EUGENE SA FIE SEPARAT CU ATATA CRUZIME DE TATAL LUI.
Copilul sufera de depresie, iar sanatatea lui mintala se inrautateste.
Va rugam, semnati aceasta petitie si ajutati-l pe Eugene sa isi primeasca fiul inapoi scriind urmatorilor:
Theresa May, Medway Council, liderului conservator al Medway Council, directorului executiv al Medway Council (Neil Davis), detinatorului portofoliului copilului (Andrew Mackness), directorului Serviciului de Protectie al Adultului si Copilului (Ian Sutherland) si directorului adjunct al Serviciului de Protectie al Adultului si Copilului (Ann Domeney).
Cereti acestora sa opreasca cruzimile, sa-si reexamineze modul de gestionare a acestui caz asa incat tatal si fiul sa fie din nou impreuna, in propria lor casa, chiar si sub observatia Medway Council, daca este nevoie.
Cerem cele de mai sus pe baza Actului Copilului din 1989, Conventiei Europene a Drepturilor Omului articolele 3,6,8, si Conventiei Natiunilor Unite pentru Drepturilor Copilului.
Aceasta cerere are o baza profund umanitara!
Va rugam, salvati un copil care sufera in timp ce este fortat sa traiasca in plasament!

NU E PREA TRAZIU SA SEMNEZI PETITIA AICI – http://www.citizengo.org/en/fm/34246-bring-eugenes-son-back-home-immediately

~~~~~~~~~~~

Un mic documentar despre cazul lui Eugene, de Brian Rothery, Ectopia Help Network, Irlanda – ‘It must never happen again’: Appeal judge slams ‘cut and paste’ decision in family court which led to social workers taking baby from parents unjustly.

Let my son come home

Laura Tucker:

Procopiu Dacian: Frati si surori credinciosi si milostivi,
nu ratati ocazia de a va face simtita prezenta in campul acesta de lupta.
Haideti sa INVADAM cu scrisori inchisoarea unde l-au inchis pe Eugene Lukjanenko! Astazi ii scriu si eu din nou. Trimiteti-i si voi o scrisoare si prin posta. O vedere, un verset, nu conteaza cat de lung sau scurt este mesajul. Daca ii veti scrie cate un verset dar neaparat cu referinta unde e, chiar si in romaneste e bine, fiindca el va cauta referinta in Biblie. Important e sa nu mai fie descurajat, sa vada ca sunt oameni care se roaga pentru el si le pasa de el. Deasemenea si autoritatile sa vada ca nu e singur si ca nu vor putea face ce vor cu el la nesfarsit.
Fratii pastori sau cei care puteti sa ajungeti la pastori inainte de a trimite scrisoarea sau vederea, faceti UNGEREA peste versetul sau mesajul pe care vi-l pune Dumnezeu pe inima sa-l trimiteti-l prin posta astfel motivandu-l sa continue sa citeasca in Biblie, sa nu se lase descurajat de continua nedreptate pe care o indura si astfel sa-si gaseasca din nou alinul si mangaierea in Biblie si astfel sa nu inceapa greva uscata de luni cum a anuntat.
Haideti cu mic cu mare in aceasta importanta misiune care este complet inofensiva, nu e grea pentru nimeni, haideti sa se simta pana la inchisoarea aceasta din Anglia cum simt romanii cu inima si cum traiesc credinta copiii Domnului din Romania.
Scrieti scrisori pe adresa de mai jos si daca vreti si emailuri si trimiteti si faxuri la inchisoare. Si asa s-au vaitat ca au foarte mult de lucru din cauza ca Eugene e un detinut aparte si e foarte foarte solicitat de cei de afara. Asa ca bucurosi au ba de oaspeti, haideti sa le facem o mica bucurie de o invazie cu scrisori! E legal!

Fax nu am trimis dar se pare ca e mai usor de trimis.
Email daca trimiteti, aici aveti detaliile:
https://messagecentre.unilink-technology-services.com/

Programarea telefonica e mai greu de obtinut, dar este foarte importanta si o scrisoare.
Numerele de telefoane de mai jos sunt mai mult pentru programarea unei vizite, dar mai greu se reuseste asa. Cine vrea detaliile pentru vizita sa-mi scrie dar numai daca sigur vrea sa mearga la el.

Pentru scrisori:
Eugene Lukjanenko A6309EC (numarul lui de prizonier)
ELMLEY PRISON
Church Road
Eastchurch
Sheerness
Kent
ME12 4DZ
Anglia sau Marea Britanie

Tel: 01795 802000
Fax: 01795 802001

http://www.justice.gov.uk/…/prison-f…/sheppey-cluster-elmley

7 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  feb. 12, 2018 @ 01:12:35

  Biruinta daruieste Doamne robului tău

 2. orely
  feb. 12, 2018 @ 10:31:05

  Atotputernic Dumnezeu si Bunul nost Mantuitor , te rugam asculta strigatul de durere al inimii unui parinte adevarat, care a renuntat pina si la drepturile cele mai elementare de a trai strigind din inima AJUTOR !

  Oameni dragi care sinteti parinti adevarati,sariti,veniti in AJUTORUL acestiu OM!

  Asculta-l Doamne te rugam si mareste-i Credinta in Tine caci TU esti Singurul Dumnezeu care face MINUNI !

  Doar Tu poti readuce pe fiul sau la pieptul tatalui sarman care i l-ai harazit pe acest pamint!

  DUmnezeu sa te Binecuvinteze si sa iti implinesca dorinta inimii Eugene Lukjanenko A6309EC (numarul lui de prizonier)
  Almighty God and Good Savior, please listen to the cry of pain of the heart of a true parent who gave up even the most elementary rights to live by shouting from the heart HELP!

  Lovely people who are true parents, skip, come to HELP this OM!

  Listen to God, please pray and increase Faith in You, for you are the only God who does WONDERS!

    Only You can bring your son back to the bosom of your father who hurt him on this earth!

  May God Bless you and fulfill your heart’s desire Eugene Lukjanenko A6309EC (his number of prisoner)

  • rodi
   feb. 12, 2018 @ 12:19:42

   mi-au dat lacrimile cand v-am citit rugaciunea. Dumnezeul nostru sa ne asculte rugaciunile, dar in special sa asculte rugaciunile lui Eugene si sa-i aduca fiul acasa.

   Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru dragostea dvs. si pentru rugaciunile dvs. care se impletesc cu ale noastre si a altora in mijlocire pentru toti parintii afectati de CPS-ul abuziv al vremurilor noastre.

 3. victor802006
  feb. 12, 2018 @ 12:56:22

  Copilul acesta are mamă? De ce mama nu este amintită niciodată? Eugene este alb, copilul e de rasă galbenă. Este copilul biologic al lui sau este adoptat?

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: