Cum să procedeze soția cand soțul nu-i acordă atenția cuvenită?

Fiecare casatorie, fiecare relatie dintre un barbat si o sotie poarta imaginea unei relatii ceresti, relatie care este intre Domnul Isus si biserica.

[..] trebuie sa fim atenti cu sotiile noastre. Sa le dam respectul cuvenit. Sa le dam cinstea cuvenita. Sa le curtam. Asa ne invata Dumnezeu. Trebuie sa stim bine a le da cinstea aceasta. Si un barbat care nu face acest lucru cu privire la sotia sa, un barbat care nu-i da cinste sotiei sale, un barbat care nu se poarta cu intelepciune cu nevasta sa , nesocoteste lucrul acesta, nu este un om care-l cunoaste pe Dumnezeu. Cel care-l cunoaste pe Dumnezeu, lucrul acesta se va vedea si in felul cum se poarta el cu sotia sa. Si vreau sa va zic, atunci cand un barbat nu-i da cinstea cuvenita sotiei sale, nu se poarta cu intelepciune cu nevasta sa, nu are relatii frumoase cu ea, nu poate avea o relatie buna nici cu Dumnezeu. Caci in Biblie spune ca sunt impiedicate rugaciunile unui astfel de barbat. Nu poate avea o relatie buna cu Dumnezeu. De aceea, oridecateori vad un barbat care este neatent, necioplit, care nu stie sa se poarte tandru cu sotia sa, stiu ca un astfel de barbat nu are o relatie buna cu DUmnezeu pentru ca un barbat care-L cunoaste pe Dumnezeu si cunoaste caracterul lui Dumnezeu, se va vedea si  in felul frumos si atent de a se purta cu sotia sa.

Cum să procedeze soția cand soțul nu-i acorda atenția cuvenita? Păstorul bisericii ”Buna Vestirea” din Chișinău, Vasile Filat

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

 1. daculnemuritor
  feb. 14, 2018 @ 14:32:48

  Da de unde caca-maca barbatul trebuie sa fie capul familiei? Ati indobitocit O PLANETA INTREAGA CU DOCTRINELE ASTEA….TINETI FEMILE SCLAVE…cu vrajelile voastre cu biblia..

  • rodi
   feb. 15, 2018 @ 00:49:02

   Dreptarul nostru este Biblia, care este revelatia lui Dumnezeu omului. Acelasi Dumnezeu care ne-a creat ne-a si invatat cum sa ne traim viata pe paginile Bibliei. Cei ce se incred in Dumnezeu si isi traiesc viata dupa invatatura Bibliei, ferice de ei ca au o viata frumoasa.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: