Mă tem … de Sanda Tulics

Mă tem …
Sanda Tulics
Muzeul Țăranului Român sub asediul spurcăciunilor!

.Mă tem că protestul nostru arată ca florile de gălbenele vestejite.. Că ni s- a furat demult identitatea pe când…dormeam și eram adormiți de ”bomboanele telvizate în foi de viță , când erau duși în pustia lumii părinții și copiii rămași făceau, ( fac deliciul jargonului stradal.. Când literele românești erau-sunt ”vise urâte ” în sălile de clasă ale copiilor obosiți de filme la comandă.

Mă tem că Eminescu a fost omorât și ascuns ca și Elodia..!Făcându-se orice să nu -l mai găsească românii dar mai ales Patapievici, Boia și dușmanii care blestemă România scuipând-o ca pe cojile de semințe ronțăite cu ochii închiși.. dar pe bani mulți, multi de trădatori!

Mă tem că ne plâng,se jelesc aceia ,mâinile celor care au țesut ile românești, au cioplit ciubăre si leagăne de copii așezate în biserica satului -Muzeul Țăranului Român.. când demonii de același sex își scuipă mizeriile în odăile de sus ale românilor.. .

Mă tem ..că nu mai știm să mâncăm românește să vorbim, să lucrăm, să cântăm să ne dezmierdăm copiii , să-i ducem cu noi în rugă, că ne pândesc ”oamenii mari” cu sediile în cele mai frumoase case din București aceia care vorbesc limba neștiută a românilor care -au rămas cântând din frunză, mângâind mieii fătați acu’ în primăvară, a celor care-și spală lacrimile suferinței pentru Țară în disperarea apelor ce fug la vale ..să nu fie văzute că plâng de mila pădurilor tăiate și de scâncetul caprelor sălbatice care nu mai au unde sa-și ducă viața…

Mă tem că.. gunguritul copiilor români este scâncetul de jale din viitor pe care părinții cu ochii pe ecran și mândria cheii de mășină și case mari nu-l deslușesc, nu-l știu alina… înțelege…
Mă tem că va trebui în curând să aud cântările și vorbele celor din Babilonul mixat de Dumnezeu odinioară pe un pământ care nu aș vrea să se numească România!

IARTĂ-NE ROMÂNIA CĂ NU TE-AM IUBIT, APĂRAT DIN DRAGOSTE…

Citiți – Despre protestul pașnic de la Muzeul Țăranului Român și asaltul ideologic asupra normalității

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: